Sulaikyti kvaišalų platintojai

Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Nusikaltimų tyrimo tarnybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai šių metų rugsėjo 15 d. organizavo tikslinę priemonę, kurios metu nustatė ir sulaikė asmenis, įtariamus neteisėtu narkotikų platinimu.
Sulaikytieji prekiavo narkotikais Savanorių pr., prie Priklausomybės ligų centro bei jo prieigose.
Apie 16.00 val.Savanorių pr., šalia 53-ojo namo, įtarę psichotropinių medžiagų laikymu, sostinės kriminalistai sulaikė vilnietį A. Č. (gim. 1972 m.). Sulaikytojo dešinėje kelnių kišenėje aptiko 16 vnt. tablečių su gamykline pakuote, ant kurios užrašas „Clonazepam”.
Tą pačią dieną apie 16.05 val. toje pačioje vietoje pareigūnai sulaikė dar vieną vilnietį S. D. (gim. 1959 m.). Pas jį rasta 23 vnt. tablečių su gamykline pakuote, ant kurios užrašas „Clonazepam”. Minėti asmenys ne tik platino psichotropines medžiagas bet ir patys vartojo narkotikus.
Apie 17.25 val. įtarę narkotinių priemonių disponavimu, Gedvydžių gatvėje esančiame bute, pareigūnai sulaikė pil. J. G. (gim. 1985 m.), pas kurį paviršutinės apžiūros metu striukės kišenėje, juodos spalvos piniginėje, rado ir paėmė penkis permatomus plastikinius maišelius su 10 gramų amfetamino.
Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 259 str. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti)
1 dalį (tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti).
Baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
Rugsėjo 15 d. pagal ikiteisminio tyrimo medžiagą Gedvydžių gatvėje esančiame bute, sostinės kriminalistai atliko kratą piliečio V. D. G. (gim. 1976 m.) bute bei pagalbinėse patalpose. Kratos metu rasta 16 užspaudžiamų polietileninių maišelių su 16 gramų amfetamino, 164 ecstazy tabletės, 5 užspaudžiami polietileniniai maišeliai, kuriuose buvo apie 250 gramų amfetamino, polietileninis užspaudžiamas maišelis su 8 ecstazy tabletėmis, svarstyklės, bei kitų daiktų.
Kratos metu Tuskulėnų gatvėje esančiame bute, priklausančiame pil. V. P. (gim. 1967 m.) rasta ir paimta elektroninės svarstyklės su miltelių likučiais, dėklas su įrankiais narkotikams vartoti, polietileninis pakelis su 202 vnt. ecstazy tablečių, trys polietileniniai maišeliai su 150 gramų amfetamino bei kitų daiktų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.