Dvi žavios merginos: „Duodam” per TV1

Pirmadienį per TV1 startuoja visiškai nauja ir analogų Lietuvoje neturinti laida – tiesioginė televizijos viktorina „Duodam”. Laida bus transliuojama iš Londono.

„Duodam” pakaitomis ves dvi žavios merginos – manekenė Estela Mažonaitė ir žurnalistė iš Klaipėdos Aistė Griškaitė. Estela yra pasaulyje pripažintas modelis, pelnęs ne vieno modelių konkurso laurus, ji taip pat yra viešųjų ryšių specialistė, dirbusi Tėvynės sąjungos/Lietuvos konservatorių partijos viešųjų ryšių tarnybos vadove. Aistė studijuoja žurnalistiką, yra dirbusi dienraštyje „Klaipėda”, Vakarų Lietuvos Televizijoje vedė laidą „Žaliasis biuras”.

„Ši televizijos viktorina užpildys iki šiol tuščią tokių žaidimų nišą Lietuvoje. Užsienyje transliuojami atskiri kanalai, per kuriuos rodomi tik tiesioginės viktorinos. Manome, kad ši naujovė prigis ir Lietuvoje, nes mūsiškiai yra azartiški, mėgstantys laimėti žmonės. Be to, už teisingus atsakymus mes dalysime grynuosius pinigus, o ne prizus”, – sako TV1 generalinė direktorė Nida Nakrošienė.

Už teisingą atsakymą į pateiktą klausimą merginos duos tūkstantį litų. „Klausimai ir užduotys bus patys įvairiausi. Matematiniai, loginiai, geografiniai. Pavyzdžiui, atspėti, kurios iš pateiktų pasaulio valstybių vėliavų yra neteisingos”, – pasakojo N. Nakrošienė.

Jei atsakymus bus teisingas, merginos tūkstančio litų laimėtojui pasiūlys pereiti į antrąjį žaidimo etapą – atspėti skaičių iš auksinio, sidabrinio arba bronzinio voko. Auksiniame voke yra skaičius nuo 1 iki 100, o jį atspėjus iš karto laimima 10 tūkst. litų. Sidabriniame – nuo 1 iki 50, atspėjus galima laimėti 2,5 tūkstančio. Atitinkamai bronziniame – nuo 1 iki 10, o laimėjimas siekia 500 litų.

Skambinti į laidą kainuos 2 litus.

Tiesioginį žaidimą „Duodam” kuria Didžiosios Britanijos televizijos kompanija „Telcom TV”. Jos prodiuseriai Lietuvoje išsirinko dvi žavias merginas, būsimąsias laidos vedėjas. Estela ir Aistė apgyvendintos Londone. Jos ne tik veda laidą, bet ir pačios ruošia užduotis. Merginos naudojasi didele „Telcom TV” duomenų ir technikos baze.

„Duodam” startuoja pirmadienį. Ji bus transliuojama darbo dienomis, nuo 16 iki 18 val. per TV1.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Dvi žavios merginos: „Duodam” per TV1"

  1. KsK

    Jei kas asiliukai susigundet, tai pasiskaitykit komentarus: http://www.vtv.lt/content/view/7825/1/
    Aciu uz demesi 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.