Iki Europos čempionato menedžerio pradžios – viena diena

Po sėkmingo pirmojo sezono Krepsinis.net portalas siūlo jums Europos krepšinio čempionato menedžerį. Jo metu galėsite pirkti ir parduoti savo komandos žaidėjus ir rinkti taškus, kurie susidarys iš sportininkų naudingumo koeficiento. Žaidėjų turgus užsidarys penktadienį, todėl nedelskite ir burkite savo komandą šiandien!

Palyginus su praėjusiu sezonu, žaidime bus keletas naujovių. Viso čempionato metu turėsite 50 nemokamų transakcijų (galėsite tiek kartų pirkti ir parduoti žaidėjus savo komandoje). To turėtų užtekti, jei mąstysite strategiškai ir stengsitės racionaliai keisti komandos sudėtį. Tačiau tie, kurie norės radikalesnių pokyčių, galės įsigyti papildomų transakcijų už simbolinį mokestį.

Žaidimu nugalėtojas laimės naują 20 colio „Tauro” televizorių. Į pirmąjį dešimtuką patekę dalyviai bus apdovanoti „Žalgirio” čempionų marškinėliais, sporto laikraščio „Sportas” metine prenumerata ir kitais prizais, kurių sąrašas bus paskelbtas rugsėjo pradžioje.

Norėdami pradėti žaidimą turite būti užsiregistravęs Krepsinis.net portale. Į komandos valdymą galite patekti per meniu punktą PRAMOGOS arba nuorodą į žaidimą rasite titulinio puslapio dešinėje pusėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.