Lietuvos keliai vokiečių turistams pasirodė nesvetingi

Vakar po pietų Kauno rajone, kelio Sitkūnai-Aristava-Panevėžys pirmajame kilometre, įvykusi eismo nelaimė pasiglemžė motociklu vykusio Vokietijos piliečio gyvybę. Žuvusiojo bendrakeleivis bei lengvojo automobilio vairuotojas ir keleivė buvo sužaloti.

Avarija, kurioje susidūrė „Nissan Primera” markės lengvasis automobilis bei du BMW kelioniniai motociklai, įvyko apie 14.25 val. Kaip pasakojo nelaimės aplinkybes tiriantys Kauno rajono Eismo priežiūros tarnybos pareigūnai, du vokiečių vairuoti motociklai, vykę Kėdainių kryptimi, ir lengvasis automobilis, važiavęs Sitkūnų link, susidūrė tiesiog kaktomuša.

Po smarkaus smūgio, pasak mačiusiųjų avarijos padarinius, automobilis keliasdešimt metrų nustūmė parblokštus motociklus į priekį. Ši aplinkybė, kaip ir smarkiai sumaitotos transporto priemonės, liudija, jog akimirką prieš incidentą jo dalyviai važiavo itin dideliu greičiu.

47-erių metų amžiaus Vokietijos pilietis iškart po susidūrimo mirė nelaimės vietoje. Drauge su pastaruoju turistu vykęs tos pačios šalies gyventojas buvo smarkiai sužalotas ir greitosios pagalbos medikų nugabentas į Kauno medicinos universiteto klinikų Mišrių traumų skyrių. Toje pačioje gydymo įstaigoje po avarijos atsidūrė ir lengvojo automobilio vairuotojas. Tuo tarpu kartu su juo vykusi keleivė po pirminės medikų apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai. Paklausti, ar jau žinomos įvykio aplinkybės, policijos pareigūnai nesiėmė nieko tvirtinti sakydami, jog dėl eismo nelaimės pradėtas ikiteisminis tyrimas, todėl būtina išklausyti visų jos dalyvių parodymus. Lygiai taip pat kol kas neaišku, kuri transporto priemonė išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir sukėlė mirtiną susidūrimą.

Tomas Jarusevičius

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.