Aistringas futbolas ir garsiausi pasaulio futbolininkai – filme „Įvartis!”

Pagaliau į kino teatrus atkeliauja filmas, skirtas Jo Didenybei Futbolui! Spalio 7 dieną didžiuosiuose ekranuose pradedama rodyti neeilinė istorija apie berniuką, kurio svajonė tapti futbolininku atvedė jį iki vienos garsiausių pasaulio futbolo komandų.
Kai dešimtmetis Santjagas Munjezas (akt. K. Beckeris) perėjo gimtosios Meksikos ir svajonių šalies – Jungtinių Amerikos Valstijų – sieną, visas berniuko turtas tebuvo futbolo kamuolys ir sudriskusi Pasaulio taurės nuotrauka. Netrukus paaiškėja, jog Amerika – toli gražu ne rojus, tačiau netgi sunkiai dirbdamas pačius juodžiausius darbus, Santjagas giliai širdyje puoselėja savo svajonę tapti įžymiu futbolininku. Deja, ši aistra berniuko tėvui kelia tik pašaipą ir pyktį, tad Santjagui nuolat kalamos į galvą realybės pamokos.
Santjago gyvenimas pasikeičia, kai jį, spardantį kamuolį, pamato į Ameriką atvykęs buvęs profesionalus futbolininkas Glenas Fojus (akt. S. Dillaine’as). Britas suvokė radęs ryžtingą, greitą ir drąsų žaidėją, talentą, kuris puikiai tiktų vienam iš Anglijos aukščiausios lygos futbolo klubų – „Newcastle United”. Taip Santjagas atsidūrė tolimoje svetimoje šalyje, kurioje futbolas – religija, o stadionas – katedra. Dabar jam teks įrodyti, kad yra vertas žaisti vienoje garsiausių pasaulio komandų.
Aistros futbolui kupiną filmą „Įvartis!” pastatė garsaus TV serialo „CSI kriminalistai” kūrėjas D. Cannonas. Pagrindinius vaidmenis filme atliko meksikietis Kuno Beckeris, britas Stephenas Dillane’as ir, žinoma, ryškiausios pasaulio futbolo žvaigždės Davidas Beckhamas, Zinedine’as Zidane’as, Raulis ir Alanas Sheareris!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.