20 metų gyvuojantis „Klaipėdos” viešbutis nebesutalpina svečių

Dvidešimtmetį švenčiantis „Klaipėdos” viešbutis gali didžiuotis aptarnavęs jau apie pusantro milijono svečių.

„Klaipėdos” viešbučio valdybos pirmininkas Žilvinas Vasiliauskas džiaugiasi, kad antras pagal dydį šalyje viešbutis sulaukia vis daugiau svečių ir jų jau nebesutalpina turimuose daugiau nei 200 kambarių bei apartamentų.

„Vasarą viešbutis buvo užpildytas šimtu procentų. Verslas klostosi sėkmingai, todėl jubiliejų švenčiame būdami puikios nuotaikos”, – „Vakarų ekspresui” sakė Ž. Vasiliauskas. Jis pridūrė, kad viešbučio laukia plėtra – priestate greta planuojama įrengti papildomai apie 50 kambarių. K formos modernūs dvidešimties aukštų pastatai, kuriuose taip pat bus įrengti butai, biurų patalpos, restoranai, boulingo centras ir kita, bus baigti statyti ateinančių metų pradžioje.

Penktadienio vakarą į „Klaipėdos” viešbučio restoraną keli šimtai svečių įžengė raudonu kilimu. Susirinkusiuosius į jubiliejaus pokylį pagarbiai pasitiko į garbės sargybą sustoję Klaipėdos karybos istorijos klubo nariai.

Norėdami pasveikinti viešbučio akcininkus Ž. Vasiliauską ir Rimantą Jasiukėną, svečiai išsirikiavo į ilgą eilę. Pasipuošti penkiomis žvaigždutėmis – šito svečiai linkėjo bene dažniausiai. Pasveikinti jubiliejaus proga atvyko ir Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė.

Vakaro pradžioje susirinkusieji buvo supažindinti su „Klaipėdos” viešbučio istorija – daliai svečių buvo naujiena, kad viešbutis pastatytas nugriovus senąją miesto gaisrinę. Ir tuomet, ir dabar šis viešbutis yra didžiausias Vakarų Lietuvoje. Valdybos pirmininkas Ž. Vasiliauskas įstikinęs, kad viešbutis klientų palankumo nepraranda pasiūlydamas vis daugiau naujų paslaugų: 2003 metais buvo atidarytas panoraminis baras-restoranas dvyliktajame aukšte, 2004-aisiais – modernus sporto kompleksas, be to, atnaujinti visi kambariai bei įrengti karališkieji apartamentai.

Gimtadienio pokylyje svečių taip pat laukė įmantrios vaišės bei pramoginė programa.

Giedrė Petkevičiūtė

„Vakarų ekspresas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.