Lietuvos rinktinė atvyko į Maskvą

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sėkmingai nuvyko į Maskvą. Tik atvykus į Šeremetjevo oro uostą, Lietuvos delegacijos narius Šarūną Marčiulionį, Antaną Sireiką bei Ramūną Šiškauską Federacijų Super taurės varžybų organizatoriai per Maskvos kamščius skubėjo vežti į spaudos konferenciją. Kiti Lietuvos rinktinės nariai apsigyveno Maskvos „Iris” viešbutyje.

Iš viso į Maskvą atvyko 12 Lietuvos rinktinės žaidėjų. Lietuvoje liko Tomas Delininkaitis, Arvydas Macijauskas ir su komanda pakviestas treniruotis bei dvejas kontrolines rungtynes sužaidęs Darius Šilinskis.

Federacijų Supertaurės rungtynėms skirtoje spaudos konferencijoje Rusijos pusę atstovavo šalies krepšinio federacijos prezidentas Sergejus Černovas, rinktinės vyriausiasis treneris Sergejus Babkovas bei komandos lyderis Andrejus Kirilenka.

„Nors lietuviai nėra stipriausios sudėties, tačiau jie yra Europos čempionai, o čempionai savo pozicijų lengvai neužleidžia”, – Lietuvos rinktinę apibūdino A.Kirilenka.

Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris A.Sireika apgailestavo, kad į Rusiją nepavyko atvežti visų žaidėjų, kuriuos jis norėtų matyti komandoje, tačiau patikino, kad Lietuvos rinktinė kausis dėl šiais metais įsteigtos taurės.

Antrasis Federacijų Supertaurės susitikimas tarp Lietuvos ir Rusijos komandų įvyks rytoj (09 08) Maskvoje. Rungtynes tiesiogiai transliuos Tango TV. Rungtynių pradžia 19:10 val. Pirmąją komandų dvikovą Vilniuje laimėjo lietuviai rezultatu 73:58.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.