Lietuvos rinktinė ir „Švyturio” aludariai tęsia bendradarbiavimą

Lietuvos rinktinės ir ilgametis jos rėmėjas UAB „Švyturys – Utenos alus” pratęsė rėmimo sutartį. Pagal šią, trečiadienį (09.07) pasirašytą, sutartį aludariai Lietuvos rinktinei per dvejus metus skirs 800 tūkstančių litų.

Įsipareigojimus parašais patvirtino UAB „Švyturys – Utenos alus” generalinis direktorius R.Viršilas ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmimo fondo direktorius Algimantas Pavilonis.

„Švyturys” visada tiki ir tikėjo, kad Lietuvos krepšininkai yra geriausi. Jeigu ne pasaulyje, tai Europoje tikrai. Šiemet laukia sunkus uždavinys apginti šį titulą ir manau, kad mūsų tvirtas pažadas dar ne vienerius metus remti geriausią, ką turime Lietuvoje, krepšinį, padės pasiekti visų laukiamo tikslo – aukso medalių”, – pareiškė R.Viršilas.

Po sutarties pasirašymo R.Viršilas Lietuvos rinktinės vadovui A.Paviloniui įteikė kopiją vėliavos, su kuria į Žalgirio mūšį savo pulkus vedė Vytautas Didysis. „Tegul ši vėliava dar kartą Lietuvai padovanoja didžią pergalę”, – linkėjo R.Viršilas.

Į Serbiją ir Juodkalniją palaikyti Lietuvos rinktinės vykstančių gerbėjų lauks parengta staigmena. Pirmą kartą kartu su krepšininkais ir jų gerbėjais į kovų vietą keliaus ir „Švyturio” baras, kuriame, planuojama, gerbėjai išgers daugiau negu 4 tūkstančius litrų „Švyturio” alaus.

Baras rugpjūčio 20-26 dienomis veiks Belgrade ir bus įsikūręs senojoje Serbijos ir Juodkalnijos sostinės dalyje – Vračare, vietoje dabar veikiančių alaus namų – „House of Beer”. Šiame bare, kuris, neabejojama, kad taps antraisiais lietuvių namais, po kiekvienų varžybų vyks susitikimai su rinktinės treneriais ir žaidėjais, čia su aistruoliais bus dalinamasi mintimis apie ką tik pasibaigusias varžybas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.