Įsimylėti niekada ne vėlu!

Jau seniai praėjo vasario 14-oji… Anot legendos, šventasis Valentinas pridengdavo visus įsimylėjėlius. Bet ką jie įsimylėję? Dažniausiai vienas kitą. O ką daryti, jeigu neturite draugo, kurį galima įsimylėti? Bet ir tokiu atveju ne viskas prarasta. Žinoma, visi terminai jau seniai praėję – vasara eina į pabaigą, o jūs vis dar neturite draugo. Tačiau neliūdėkite! Galiu pasiūlyti keletą variantų, kaip išspręsti šį apmaudų nesusipratimą, o jau pačios nutarsite, kaip jais pasinaudoti. Galiausiai, kas čia neturi poros ir nežino, ką daryti?

Pirmasis planas – pagrindinis

Rytą einate ne į darbą, bet pasivaikščioti. Nepamirškite pasiimti paso. Būtent einate, o ne važiuojate viešuoju ar asmeniniu transportu. Užsukate į parką, kavinę, restoraną… Tiesiog einate ir žiūrite. Suprantama, į vyrus! Visus! Atidžiai. Labai atidžiai. Elgiatės ne taip, kaip įpratusios. Nes įprastas elgesys, kaip rodo jūsų vienatvė, rezultato nedavė. Kabinėkitės, nesustodama malkite nesąmones, nelaiku juokitės. Ir toliau atidžiai žvelkite į tą, kuris jums patinka.

Visa tai jūsų išrinktojo sieloje paliks neišdildomą pėdsaką. Žinoma, jis dar nežino, kad yra išrinktasis. Nepamirškite jam apie tai pasakyti.

Patikrinkite, ar jis turi pasą. Kol dar veikia emocinis šokas, įžūliai pasinaudokite situacija – veskitės į santuokų rūmus. Jeigu iškart ir „nesurašys”, tai bent priims pareiškimus. Dabar su išrinktuoju turite daug bendra. Netgi dokumentą. Vakarinių tostų klausimas jau išspręstas. Jų bus mažiausiai trys: pirmasis – už pažintį, antrasis – už jus, įsimylėjėlius, trečiasis – už įvykusias (būsimas) vestuves.

Apsižvalgykite – ar jūsų kavalierius nepaspruko? Jeigu jūsų ranka ir toliau automatiškai tvirtai laiko jo ranką, todėl jis neturi jokių galimybių ištrūkti, veskitės jį namo. Jūs jau turite porą.

Antrasis planas – atsarginis

Jūs arba jūsų ranka nusilpo, ir kavalierius vis dėlto paspruko. Ką galime pasakyti? Darykite išvadą – ieškokite kito. Pažiūrėkite, kiek jų aplink – daug ir įvairių. Antrasis veiksmo planas praktiškai nesiskiria nuo pirmojo, išskyrus eilės numerį ir papildomą patarimą – nusipirkite antrankius.

Nusipirkote? Dabar, kai vėl radote antrąją pusę, prirakinkite ją prie savęs, o raktą… pameskite. Jeigu priešinsis, veskite kavalierių tiesiai į namus, neužsukdami į santuokų rūmus. Pora yra. Sveikiname!

Bet jeigu jums taip ir nepavyko nieko įsimylėti, atsargoje turite šiuos variantus.

* Nueikite į paplūdimį. Šiandien. Paplūdimys tikrai jus sužavės. Galbūt jį ir įsimylėsite. Tik pabandykite neįsimylėti – kitiems variantams praktiškai nelieka laiko.

* Jeigu nei žiemos, nei juo labiau vasaros paplūdimys nesuvirpino nė vienos jūsų sielos stygos, galite susitepti kelis sumuštinius, pasiimti termosą arbatos (arba ne arbatos) ir viena pati važiuoti į mišką (vasarnamį, pas mamą – reikiamą pabraukti). Pamąstyti apie aukštus dalykus, pažiūrėti į žvaigždėtą dangų… Pajusti vasaros žavesį… Galiausiai susižavėti ir pamilti gamtą. Juo labiau kad su mama nebesate vieniša. Tikriausiai ir sumuštinius pamiršite, nes pirmoje vietoje atsidurs keptos bulvytės su grybais…

* Pažvelkite į veidrodį ir iš jo sužinokite paskutines naujienas. Pajuskite žmogaus, žvelgiančio į jus, žavesį. Atkreipkite dėmesį, kad šiandien atrodote romantiška, pasirengusi ištekėti pati už savęs.

* Susirūpinusi reikalais pavaikščiokite po butą. Išvirkite koldūnų. Supjaustykite svogūnų laiškus, išaugintus šiltnamyje (ne jūsų). Iš chemikalų pilnų agurkų ir pomidorų pagaminkite salotas. Supraskite, kad jūs jų nevalgysite. Ant koldūnų užpilkite pomidorų padažo. Pabarstykite svogūnų laiškais. Išgerkite alaus. Įvertinkite savo pilvo lygumą ir apvalumą. Pasižiūrėkite į save veidrodyje ir pakartokite ankstesniojo punkto veiksmus.

* Pagaliau banaliausias variantas. Įjunkite televizorių. Pasibaisėjusi diktorės išvaizda, „Discovery” kanalą perjunkite į „Animal planet”. Arba tiesiog pažiūrėkite pro langą. Pamilkite pasaulį ir save jame. Pažadėkite sau šiais metais pamilti dar bent vieną žmogų. Pratinkitės prie šventės!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Šeima ir namai su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.