Kaip vyrui įveikti pavydą moteriai

Jeigu manote, kad pavydas – normalus reiškinys, galintis jūsų santykiams suteikti pikantiškumo, jūs labai klystate. Pavydas visada suardo dviejų žmonių santykius. Kaip savyje sutramdyti Otelą? Atidžiai perskaitykite šiuos patarimus.

1. Suraskite savyje pavydo priežastį.

Praeities patirtis: ankstesnė draugė jus nuolat apgaudinėjo, todėl turėjote visą laiką ją kontroliuoti.

Analogija: jūs – žaidėjas, neatsisakantis užmegzti dar vieną intrigėlę, todėl manote, kad ji elgiasi taip pat.

Nejaukiai jaučiatės su moterimi, kuri mėgsta bendrauti su abiejų lyčių draugais.

Esate pesimistas: manote, kad viskas, kas gera, kada nors baigiasi, ir bijote to.

Ji papasakojo jums apie savo praeitį: pasirodo, yra pakankamai patyrusi moteris, todėl bijote, jog ji gali susitikinėti su savo buvusiaisiais.

Ji visą laiką norti su jumis mylėtis: todėl, kai nesate su ja, bijote, kad ji savo geismą numalšins su kitu.

Nesate tikras, ar jūs jai tinkate: manote, kad esate nevertas jos, bet kartu bijote ją prarasti.

2. Įsivaizduokite save jos vietoje. Paprašykite daryti tą patį, ką darote jūs. Jeigu kas pusvalandį skambinate jai ir klausinėjate, kur ji yra ir ką veikia, tegul jūsų moteris taip pat elgiasi su jumis. Po savaitės ar net trumpiau pajusite, ką tai reiškia, ir galbūt nustosite taip elgtis.

3. Dažniau bendraukite su jos šeima ir artimaisiais. Paprašykite, kad artimieji daugiau papasakotų apie ją (apie teigiamus jos charakterio bruožus ir gyvenimo įvykius), kad tokios informacijos stygius nesukeltų nepasitikėjimo.

Stenkitės dažniau bendrauti su jos draugais, giminėmis ir artimaisiais, kad neatrodytų, lyg jos gyvenimas būtų padalintas į dvi dalis – su jumis ir be jūsų, kad į galvą nelįstų gąsdinančios mintys, jog be jūsų ji daro draudžiamus dalykus.

4. Pažvelkite į akis savo baimėms. Jeigu bijote jos praeities, nes ji vis dar su savo buvusiais bendrauja kaip su draugais, vertėtų ir jums kuo dažniau su jais susitikti, susipažinti ir įsitikinti, kad nieko baisaus čia nėra. Akivaizdūs faktai atvėsins jūsų įkarštį.

5. Klausinėkite, jeigu jums įdomu, bet nesigriebkite neobjektyvaus tardymo. Pavyzdžiui, kai ji sako, kad rytoj dirbs iki vėlumos, galite paklausti, kas jai padės, koks tai darbas ir ar ilgai užtruks.

6. Pavydą paverskite meilikavimu. Sakoma, kad jeigu nepajėgiate ko nors įveikti, padarykite, kad tai taptų naudinga. Pavyzdžiui, jeigu vyrai gatvėje kreipia dėmesį į jūsų palydovę, užuot iškėlę jai skandalą, pradžiuginkite savo savimeilę: „bet juk ji pasirinko mane ir miega mano lovoje”. Taip pat galite atlikti savo pranašumų prieš kitus vyrus analizę. Tik tokia analizė neturėtų būti atvirkštinė, nepataisomiems pesimistams šis patarimas netinka.

7. Prisiminkite, kaip sudėtinga rasti tinkamą moterį ar merginą. Jums patinka mergina, bet esate atstumtas, nes nepatinkate jūs arba ji jau turi gerbėją. Nepamirškite, kad tai, ką ne kartą patyrėte jūs, patiria ir kiti vyrai, bandantys susipažinti su jūsų mergina ar moterimi.

8. Jeigu protingi argumentai jūsų neįtikina, jūs keliate scenas, samdote seklį, simpatišką draugą siunčiate patikrinti jos tvirtumo, tada turėtumėte kreiptis į specialistą. Toks jūsų elgesys nieko gero neduos, sulauksite to, ko labiausiai bijote.

Pabaiga. Kartais moterys mėgsta sužadinti vyrų pavydą. Taip jos tikrina jūsų atsidavimą. Bet jeigu jūsų draugė nuolat kabinasi visiems pažįstamiems vyrams ant kaklo, galbūt jums laikas su ja skirtis ir ieškoti kitos, kuri labiau vertins ir gerbs jus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.