Prodiuseriui avarijoje lūžo stuburas

Per avariją Vilniuje vakar naktį stipriai sužalotas radijo stoties „Lietus” vadovas, populiarių dainų tekstų ir muzikos autorius Gintaras Zdebskis.

48-erių G.Zdebskio nesuvaldytas automobilis „Audi A6” apie pirmą valandą Savanorių ir Laisvės prospekto žiedinėje dviejų lygių sankryžoje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelio šlaitą. Anot policijos pareigūnų, eismo įvykio metu nukentėjo tik automobilio vairuotojas, kuris vyko vienas. Iškart po šio įvykio prodiuseris buvo skubiai nugabentas į netoli avarijos vietos esančią Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę. Medikai G.Zdebskiui diagnozavo stuburo lūžį ir gydymui paguldė į Traumatologinį skyrių. Medikai kol kas nekomentuoja, kaip ši trauma gali paveikti žmogaus sveikatą ir ar populiarus prodiuseris galės vaikščioti.

Pareigūnai aiškinasi incidento aplinkybes. Jie kol kas nekomentuoja, ar G.Zdebskis automobilį vairavo blaivus. Manoma, kad į dviejų lygių sankryžą, kuri iki šiol yra remontuojama (kelias platinamas iki trijų lygių sankryžos), G.Zdebskis įlėkė didžiuliu greičiu, nesuvaldė transporto priemonės ir trenkėsi į šlaitą. Pirminiais duomenimis, nuo stipraus smūgio į šlaitą, automobilio „Audi A6” oro pagalvės išsiskleidė, tačiau sužalojimų vairuotojui išvengti nepavyko. Iš nelaimės vietos sulamdytas automobilis nutemptas vakar ryte.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.