Fotografas liko be marškinėlių

Islandų popmuzikos žvaigždė Bjork apkaltinta Naujojoje Zelandijoje užpuolusi fotografą.

Ekscentriškoji dainininkė nuplėšė marškinėlius fotografui, sekmadienio rytą norėjusiam ją nufotografuoti Oklando tarptautiniame oro uoste. Laikraščio „New Zealand Herald” fotografas Glennas Jeffrey pasipiktino tokiu šiurkščiu 42 metų žvaigždės elgesiu.

„Padariau porą nuotraukų… ir kai pasisukau eiti, ji iš už nugaros griebė man už juodų marškinėlių ir juos nuplėšė, – pasakojo jis. – Tai padariusi ji parkrito ant žemės. Aš su Bjork visiškai nekalbėjau ir jos nepaliečiau.”

Apie incidentą buvo pranešta policijai, kuri dabar tiria oro uosto saugumo kamerų įrašus. Fotografas perspėjo įžymybes, kad jos nesijaustų esančios aukščiau įstatymo. „Jei kas nors ką nors užpuola, turi teisę kreiptis į teismą, kad ir kas tai būtų, – sakė jis. – Man, dirbančiam spaudos fotografu, užpuolimas nėra priimtinas dalykas.”

Tai ne pirmas kartas, kai Bjork įsivelia į peštynes su fotografais. 1996 metais Tailande dainininkė taip pat buvo užpuolusi vieną reporterį, bet vėliau atsiprašė dėl incidento ir jai nebuvo pateikti jokie kaltinimai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.