Žymos archyvas: košelė

Daržovių sultys

Iš šviežių daržovių išspaustos sultys – reikalingiausių ir lengviausiai pasavinamų organizmui būtinų elementų šaltinis Daržovių sultys – tai organizmo statybininkės bei rekonstruktorės. Jose gausu visų žmogui būtinų amino rūgščių, mineralinių medžiagų, druskų, fermentų ir vitaminų, tik gerti jas reikia šviežias, … Skaityti toliau

Paskelbta kategorijoje Medicina | Žymos: , , , , , , , , , , , , , , , , | Komentuoti

Daržovių sultys

Daržovių sultyse gausu visų žmogui būtinų amino rūgščių, mineralinių medžiagų, druskų, fermentų ir vitaminų, tik gerti jas reikia šviežias, natūralias, be konservantų ir laikytis jų spaudimo technologijos. Morkų sultys Tai turtingiausias vitamino A šaltinis, kurį organizmas gerai pasisavina. Šiose sultyse … Skaityti toliau

Paskelbta kategorijoje Medicina | Žymos: , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Komentuoti

Sveikata… iš žiemiškos gamtos

Ne paslaptis, kad žiemą įvairios ligos ir negalavimai žmones vargina dažniau nei bet kuriuo kitu metų laiku: peršalimas, gripas, šaltuoju metu padidėjęs dirglumas ir nuovargis, o ir kitos ligos žiemos metu dažnai suintensyvėja. Paprastai tokiais atvejais dėl didelio gyvenimo tempo … Skaityti toliau

Paskelbta kategorijoje Medicina | Žymos: , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Komentuoti