Madingiausi sezono džinsai

Šį sezoną madingi tiesūs su standartiniu, truputį pažemintu arba paaukštintu juosmeniu džinsai. Žymiausi dizaineriai pirmenybę teikia tamsiai mėlynai, pilkai ir juodai spalvoms.

Džinsai gali būti vienspalviai, išblukinti ties raukšlėmis, tačiau jie neturėtų būti puošti jokiomis aplikacijomis nei siuvinėtais piešiniais.

Prie tiesių džinsų tinka ir aukštakulniai, ir sportiniai bateliai. Tinkamai suderinti, džinsai tinka ir prie dalykinio kostiumo.

Neaptemptų tiesių, apačioje truputį susiaurintų džinsų ilgis turi būti iki kulkšnies. Tokie džinsai dėvimi sukišti į aukštaaulius batus.

Tiesūs, nenusiaurinti džinsai turi paslėpti pusę kulno ir kristi „armonikėle” ant batų, o lengvai apačioje platėjantys džinsai apavą turėtų paslėpti.

Ypač madingas derinys – džinsai su patrumpinta liemene ar įimtu per liemenį švarkeliu.

Taip pat šį sezoną madinga prie džinsų vilkėti lengvai krentančias palaidinės, marškinėlius.

Tiesūs džinsai ir nugarą apnuoginanti palaidinė su raišteliais tinka šventiniam vakarėliui arba restoranui. Taip pat madingas lieka ir 2007 m. hitas – džinsai, mūvimi su suknele.

Renkantis oficialesnį, dalykinį stilių, tiks lengvai pablukinti arba vienspalviai džinsai.

Laisvam stiliui tinka spalvingi nutrinti ir paglamžyti džinsai, o sportiniam – šviesių, nekontrastingų atspalvių.

Priekyje užsiūtos kišenės, dideli užtrauktukai ir kniedės nebemadingos. Jas keičia klasikinio stiliaus penkios kišenės su vidutinėmis arba miniatiūrinėmis sagomis ar kniedėmis.

Kad atrodytumėte puikiai, rinkdamasi džinsus, atsižvelkite į tai, kad didelės kišenės vizualiai sumažina klubų apimtį, o paaukštinta talija maskuoja trūkumus virš liemens.

Siauri, aptempti džinsai išryškina visus figūros trūkumus, pavyzdžiui, pernelyg liesas ar stambias kojas, klubus. Pažeminto liemens džinsai vizualiai ilgina kojas, bet nepaslepia pilvo.

Nedidelio ūgio moterims rekomenduojama vilkėti tiesius cigaretės formos džinsus. Joms netinka džinsai paaukštintu liemeniu.

Aukštoms moterims tiks tiesūs, nelabai aptempti, apačioje truputį platėjantys džinsai.

Pilnoms moterims derėtų rinktis vidutinio platumo džinsus su plačiais peltakiais ir didelėmis kišenėmis, liesoms – su siauru peltakiu ir mažomis sagutėmis.

Moterys, kurių nedideli klubai, gražiai atrodo vilkėdamos džinsus pažemintu liemeniu ir truputį platėjančius apačioje. Turinčioms plačius klubus patartina mūvėti tiesias kelnes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.