LNK ir A.Valinsko keliai išsiskyrė

LNK ir šou verslo ryklys Arūnas Valinskas nutraukė bendradarbiavimą. Abi šalys nusprendė išsamiau nekomentuoti išsiskyrimo priežasčių.

A.Valinskas buvo neatsiejamas nuo LNK daugybę metų: prodiusavo laidas, projektus, vedė laidas, koncertus, organizavo akcijas. Jo būta pilna visur – ir ekrane, ir laidų kūrimo užkulisiuose. Nors keturiasdešimtmetis šou verslininkas – laisvas ir nepriklausomas prodiuseris, jo produkcija dominavo tik LNK televizijoje.

Vakar paskelbta, kad nuo sausio 17 dienos UAB „Laisvas ir nepriklausomas kanalas” ir A.Valinskas šalių susitarimu nusprendė nebepratęsti septynis televizijos sezonus trukusio bendradarbiavimo.

A.Valinskas pastaruoju metu LNK televizijoje vedė laidą „Šeši nuliai – milijonas”, jau pasibaigusio trečiojo realybės šou „Kelias į žvaigždes” finalinius koncertus ir proginius renginius. Vietoj intelektualaus žaidimo „Šeši nuliai – milijonas” bus transliuojama nauja publicistinė laida „Kaip gyveni?”

LŽ paklaustas, kurioje televizijoje ateityje bus jo prodiusuojamų laidų, A.Valinskas atsakė: „Esu laisvas nepriklausomas prodiuseris. Tad galiu siūlyti visoms televizijoms, neišskiriant ir LNK”. Tačiau jis vis dėlto pripažino, kad LNK ekrane, bent jau kol kas, jo laidų nebus. A.Valinskas neatmetė galimybės, kad kitoje televizijoje gali atsirasti į „Šeši nuliai – milijonas” panaši laida, tik jau kitu pavadinimu.

Nepriklausomas prodiuseris Rolandas Skaisgirys, kurio prodiusuoti serialai „Nekviesta meilė” ir „Garbės kuopa” rodomi per LNK, o „Moterys meluoja geriau” netrukus pasirodys TV3 ekrane, nenustebo sužinojęs, kad išsiskyrė LNK ir A.Valinsko keliai. „Televizijos prodiuseriai visame pasaulyje tampa nepriklausomi. Nežinau konteksto, kodėl nutrūko LNK ir A.Valinsko bendradarbiavimas, bet, manau, kad galbūt dėl šios priežasties, – svarstė jis. – Juk televizijos nėra gamintojos, jos tik transliuoja. Aš jau 10 metų dirbu kaip nepriklausomas prodiuseris. Kiti pasirinkę kitokį kelią – susisaistę su kuria nors viena televizija. Tačiau rinkos dėsniai byloja, kad geriau būti nepriklausomam. Jei, pavyzdžiui, daryčiau alų ir jį tiekčiau tik vienam prekybos centrui, tai mano apyvarta būtų mažesnė. Galbūt ir čia panašus motyvas.”

Neseniai spaudoje A.Valinskas yra pareiškęs, kad jam kartais būna gėda, jog dirba šioje televizijoje, gėda dėl kai kurių LNK projektų, ypač dėl neseniai pasibaigusio „Šok su žvaigžde”, kurį laimėjo verslininkas Vladimiras Romanovas. Galbūt toks pareiškimas įžeidė LNK vadovybę ir tai paskatino išsiskirti su garsiuoju prodiuseriu bei laidų vedėju? Tačiau skyrybos abiem šalims buvo tikrai neplanuotos, nes dar šį mėnesį A.Valinskas kalbėjo apie tai, kad jis šiuo metu rengia projektą „Žvaigždžių duetai”, kuris turėjo pasirodyti vasario 5-ąją, o dabar, matyt, žiūrovams teks palaukti ilgiau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.