„Commercial Union Lietuva” pirmojo pusmečio pelnas 3,4 mln. litų

Gyvybės draudimo ir pensijų fondų bendrovė „Commercial Union Lietuva Gyvybės draudimas” per pirmąjį 2007-ųjų metų pusmetį uždirbo 3,4 mln. litų pelną. Šių metų pirmojo pusmečio pelnas yra 4,3 karto didesnis, lyginant su praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu uždirbtu pirmuoju bendrovės pelnu.

Pagrindinis „Commercial Union Lietuva” pelno šaltinis – gyvybės draudimas. Pensijų kaupimo veikla, kurios pirmosios pajamos gautos prieš 3 metus, taip pat netrukus atneš pirmąjį pelną. Per 2007 m. pirmąjį pusmetį pajamos iš gyvybės draudimo, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, augo daugiau kaip 50 proc. ir siekė 31,3 mln. litų, o pajamos iš investicijų sudarė 2,1 mln. litų.

„Pirmojo pusmečio rezultatai mus džiugina, praėjusiais metais pasiekėme pelningumo lūžio tašką, šiemet toliau nuosekliai įgyvendiname bendrovės verslo planus. Malonu, kad mūsų ilgalaikio taupymo ir draudimo paslaugas įvertino jau virš 170 tūkst. Lietuvos žmonių” – teigia „Commercial Union Lietuva” generalinė direktorė Asta Ungulaitienė.

Bendrovės valdomas turtas šiuo metu sudaro 245 mln. litų.

„Commercial Union Lietuva” priklauso vienai didžiausių pasaulyje kompanijų, penktai pagal dydį tarp draudikų – „Aviva” grupei. „Aviva” grupės paslaugomis naudojasi daugiau kaip 40 milijonų žmonių keliose dešimtyse šalių visame pasaulyje, tame tarpe JAV, Australijos ir daugumos Europos valstybių. Tai didžiausia Europoje gyvybės draudimo ir pensijų fondų valdytoja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.