Nuo naujojo sezono Gražina Sviderskytė ves LNK žinias

Naująjį televizijos sezoną Gražina Sviderskytė ves LNK žinių laidą. Žurnalistė bus ankstyvųjų 18.45 val. LNK žinių vedėja. Dabartinis LNK žinių vedėjas Gintaras Deksnys rengs 22 valandos LNK žinias.

„Nuo naujojo sezono LNK žinios, kaip ir kitos šio kanalo laidos, stipriai atsinaujina. Neabejotinai viena didžiausių staigmenų žiūrovams bus Gražinos Sviderskytės darbas eteryje. Gražina yra viena profesionaliausių ir geriausiai vertinamų žinių vedėjų Lietuvoje. Džiaugiamės, kad ji vėl dirbs su mumis ir iš atsinaujinusios LNK žinių studijos pranešinės karščiausias dienos naujienas”, – sako Žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

Pasiūlymas vesti LNK žinias Gražiną Sviderskytę pasiekė einant į pabaigą trejų metų darbui – istoriniam serialui „XX amžiaus slaptieji archyvai”. Prieš ketverius metus ji darbą Žinių eteryje iškeitė į dokumentinių filmų kūrimą.

„Baigėsi vienas didelis mano darbo ir gyvenimo etapas, todėl pasiūlymas vesti žinias atėjo pačiu laiku. Mano karjeroje taip jau atsitinka, kad žinios vis tampa uostu, į kurį sugrįžtu. Čia grįžti man miela, nes manęs laukia profesionali, pažįstama komanda ir darbas, kurį išmanau bei vertinu”, – sako naujoji LNK žinių vedėja Gražina Sviderskytė.

Nuo naujojo sezono pradžios Gražinos Sviderskytės laukia ypatingai intensyvi darbo diena. Nuo ankstyvo ryto ji eteriui ruoš naujausias savo istorinio serialo dalis, o per pietus jau dirbs LNK žinių tarnyboje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.