Klaipėdos „Glestum“ pasitraukė iš kovos

Deja, iš kovos dėl taurės apmaudžiai pasitraukė Klaipėdos „Glestum” futbolininkai. Uostamiesčio žaidėjai namie 1:2 nusileido žemesnėje – antrojoje – lygoje rungtyniaujantiems Alytaus „Vidzgirio” vyrams.

Iš pradžių klaipėdiečiams rungtynės klostėsi neblogai – turėjo iniciatyvą, o 30-ąją min. po Dmitrijaus Bujanausko smūgio galva išsiveržė į priekį – 1:0.

Tačiau neilgai pirmavo mūsų ekipa. Po dešimties minučių svečiai išlygino rezultatą.

Antrąjį kėlinį vyko apylygė kova. 70-ąją min. po klaipėdiečių gynėjų klaidos dzūkai išnaudojo kone iš dangaus nukritusią progą ir išsiveržė į priekį.

Per likusias 20 minučių uostamiesčio vienuolikė beatodairiškai puolė ir net du kartus galėjo už tai būti nubausta. O Alytaus ekipa sugebėjo sukurti sau šventę, laimėdama svetimoje aikštėje 2:1.

Su varžovu iš žemesnės lygos Klaipėdoje susitiko Plikių „Sakuonos” komanda. Kauno „Švaito” vienuolikė laimėjo pirmąjį kėlinį 2:1, tačiau po pertraukos neatsilaikė prieš Plikių komandos atakų laviną. Robertas Kaminskas per pirmąsias dešimt minučių (49, 54, 56 min.) įmušė tris įvarčius ir tuo pasiuntė kauniečius į nokdauną. Dar įvarčius įmušė Tadas Karinauskas (13 min.) ir Romas Stonys (78).

Plikių „Sakuona” šventė įtikinamą pergalę 5:2.

Trečiajame etape į kovą dėl taurės stos dar aštuoni I lygos klubai, tarp jų ir Gargždų „Banga”. Gargždiškiai namie priims „Glestum” skriaudėjus „Vidzgirio” futbolininkus.

„Sakuonai” burtai trečią kartą lėmė žaisti namie. Plikiškių varžovai bus Kauno „LKKA-Teledemos” žaidėjai.

Dviejų Klaipėdos rajono komandų rungtynės vyks šiandien 19 val. „Banga” svečius priims Gargžduose, „Sakuona” – Klaipėdos „Baltijos” stadione.

Kitos poros: Alytaus „Alytis” – Kėdainių „Lifosa”, Anykščių „Anykščiai” – Kauno „Rodiklis”, Pakruojo „Kruoja” – Tauragės „Tauras-Erra”, Ukmergės „Vilkmergė” – Vilniaus „Gariūnai”, Mažeikių „Mažeikiai” – Marijampolės „Švyturys” ir Jonavos „Lietava” – Vilniaus „Policija”.

Klaipėdos „Atlanto” futbolininkai į kovą dėl taurės stos nuo kito – ketvirtojo – etapo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.