„Snoro“ taurė atiteko „Formos“ ekipai

Dėl „Snoro” banko boulingo taurės panoro varžytis 13 komandų.

Po atrankos turo liko keturios geriausios, kurios finale ir surėmė ragus dėl nedidelės, tačiau vertingos taurės: fitneso klubas „Forma”, bendrovės „Klaipėdos statybinės medžiagos”, „Logistikos sprendimai” ir „Čiukuras”.

Pirmajame etape akivaizdžiai geriau rutulius mėtė „Formos” vyrai. Jie pelnė 491 tašką. Keturių stipriausių komandų varžybose „Formos” taikliarankiai taip pat buvo taiklūs – 477 taškai.

Pirmojoje rungtyje draugus į priekį tempęs Linas Mišeikis surinko 202 taškus, o finale pasižymėjo klubo direktorius Andrius Rimiškis – 206 tšk. Ši suma A.Rimiškiui garantavo taikliausio žaidėjo prizą.

Antri buvo statybininkai iš statybinių medžiagų bendrovės, treti – „Logistikos sprendimų” atstovai.

Gerai rungtyniavusi dienraščio „Klaipėda” ekipa užėmė 6-ąją vietą.

Banko „Snoras” Klaipėdos filialo direktorius Kęstutis Matkevičius buvo stebėtinai dosnus. Jis dar apdovanojo komandas prizininkes bei aistringiausią sirgalę – Aną iš „Pasato” bendrovės, perspektyviausią žaidėją – Laimą iš kavinės „Jogundė” ir blogiausią – Česką iš dienraščio „Klaipėda”.

Įteikęs prizus, K.Matkevičius prižadėjo, kad prasčiau pasirodžiusioms komandoms suteiks dar ne vieną progą atsigriebti ir reabilituotis varžovų akyse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.