XXL: Gediminas Juodeika išliko svorio metimo lyderis

Praėjusį pirmadenį LNK realybės šou „XXL” dalyviai nutarė pašalinti verslininkę Jolantą Januškę, tačiau treneris Valdemaras Kavaliauskas suteikė jai galimybę išlikti projekte.

„XXL” dalyviai Klimkynės dvare demonstravo savo jėgą lenktyniaudami pripučiamais ratais Merkio upėje, traukė vežimus, kuriuose sėdėjo priešininkų komandų nariai ir rungtyniavo žaisdami senovinį lietuvišką žaidimą „Lokio uodega”. Pirmąją rungtį laimėjo raudonųjų komanda, nes rungties metu pirmavę mėlynieji netikėtai pametė samtį, skirtą irtis. Vežimo rungtyje stipresnė buvo Mariaus Gelažniko treniruojama raudonųjų komanda. Lokio uodegos traukimo rungtis sukėlė daugiausia aistrų ir tarpusavyje supykdė ne tik komandas, bet ir jų trenerius. Galiausiai šioje rungtyje buvo nutarta skelbti lygiąsias.

Pati svarbiausioji svėrimo rungtis taip pat nustebino, nes abi komandos per savaitę numetė vienodą kiekį svorio – po 22.4 kg. Suskaičiavus po kiek procentų svorio nuo bendros komandos masės numetė komandos, į atsisveikinimų kambarį teko eiti raudonųjų komandai, kurie iš savo komandos nutarė pašalinti verslininkę Jolantą Januškę, mat ji šią savaitę nenumetė svorio ir net priaugo vieną šimtą gramų. Tačiau treneris Valdemaras Kavaliauskas ryžosi pasinaudoti savo vienintele galimybe viso realybės šou metu vetuoti komandos sprendimą ir palikti išbalsuotąjį komandos narį projekte. Jolanta Januškė neišvyko namo, tuo labai papiktindama savo komandos vyrus, kurie nenorėjo atleisti dalyvei už tai, jog ji nenumetė svorio.

Šioje laidoje svorio metimo lyderiu liko Gediminas Juodeika, po savaitės numetęs 5,5 kg, po dviejų dar – 4,6 kg. Neatsilieka ir kitas mėlynųjų narys Donatas Repšys – antroje laidoje numetęs 4,1 kg , o dabar – 4,6 kg. Raudonųjų lyderis -Alvydas Mendelis, antroje laidoje numetęs 5,4 kg, dabar- 4,5 kg.

Kokios aistros dar laukia „XXL” dalyvių ir kaip jiems seksis mesti svorį toliau, sužinosite pirmadienį, birželio 11 dieną, 20.30 val. žiūrėdami LNK!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.