Gegužės pabaigoje TV3 eteryje – naujausia meilės drama „Tu – mano gyvenimas”

Gegužės 28 dieną 16.40 val. TV3 pradės rodyti naujausią JAV ir Venesuelos meilės dramą „Tu – mano gyvenimas” (Mi vida eres tu).
Ši meilės drama pasakoja apie jaunuolių – Gabrieliaus ir Danielos – meilę ir gyvenimo jiems siunčiamus išbandymus. Jaunas, savimi patenkintas Gabrielius kasdien džiaugiasi savo radijo laidos populiarumu, mėgaujasi gražių merginų draugija, geria šampaną ir neturi jokių rūpesčių.
Tuo tarpu Daniela su mylimuoju Rikardu laukia svarbios dienos savo gyvenime – vestuvių. Daniela draugėms prisipažįsta apsisprendusi mesti mokslus, dirbti ir taip paskubinti savo su Rikardu vestuves. Deja, mergina labai nusivilia, kai prekybos centre pamato mylimąjį kitos glėbyje… Po karšto kivirčo, įskaudinta ir apgauta Daniela išbėga iš prekybos centro, sustabdo pravažiuojantį automobilį ir paprašo pavėžėti. Automobilio vairuotojas – gražuolis Gabrielius, iškart pamato, kokio nepaprasto grožio merginą jam į mašiną įsodino pats Dievas…
Pagrindinius vaidmenis šioje meilės dramoje sukūrė puikiai pažįstami ir mylimi aktoriai, serialų megažvaigždės gražioji Scarlet Ortiz ir vienas geidžiamiausių Venesuelos vyrų Jorge’as Aravena, drauge suvaidinę populiariojoje dramoje „Meilės paslaptys”.
Meilės drama „Tu – mano gyvenimas” pakeis besibaigiančią populiariąją meilės dramą „Audra”, kurios paskutiniąsias ir dramatiškiausias serijas TV3 žiūrovai pamatys jau gegužės 21–25 dienomis 16.40 val.!
Naujausia meilės drama „Tu – mano gyvenimas” – nuo gegužės 28 dienos 16.40 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.