Naujametinė suknelė

Ieškojimas naujametiniam vakarui tinkamos suknelės – jaudinantis momentas, bet labai atsakingas. Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis šventinę suknelę.

* Jei esate liekna, vidutinio ūgio moteris, fraktiškai jums tiks bet kuris modelis. Bet! Visgi suknelė neturėtų būti per daug seksuali – su didele iškirpte, žinoma, jei jūs nesiruošiate į kokį nors ypatingą vakarėlį…

* Jei esate apyliesė ir aukšta, geriausias variantas – viršutinė suknelės dalis prigludusi prie kūno, su perpetėliais arba be jų, ir būtinai ilgas puošnus pūstas sijonas. Tinka suknelė su didele iškirpte nugaroje.

* Jei esate trapi ir nedidelio ūgio, būtinai akcentuokite tai! Tegul suknelė pabrėžia ne klubus (nors jie ir idealūs), bet taliją. Nesižavėkite stambiais suknelės puošiniais – kaspinais su siuvinėjimais, nes tokia drabužio apdaila užgoš jūsų grožį.

* Jei moters figūra primena V raidę (platūs pečiai ir siauri klubai), nereikėtų rinktis suknelių su trumpomis rankovėmis arba visai be jų. Dailios rankovės, kur nepermatoma medžiaga tinkamai suderinta su nėriniais ir gaziniu audiniu, papuoš jūsų suknelę.

* Jei moteris apkūni, vidutinio ūgio, ji turėtų rinktis paprastus fasonus. Tai gali būti griežta vakarinė suknelė – pageidautina ramių spalvų. Reikėtų pasirinkti vertikalias kirpimo linijas ir siaurą iškirptę prie kaklo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Naujametinė suknelė"

  1. dajja

    😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.