Pareigūną nuo smūgių išgelbėjo ginklas

Vyriškis, nepageidavęs, jog jo namuose pareigūnas atliktų kratą, nepageidaujamam svečiui trenkė kumščiu į veidą ir stumtelėjo nuo laiptų. Agresyvų šeimininką sustabdė tik tyrėjo išsitrauktas ginklas.

Užvakar uostamiesčio 3-iajame policijos komisariate pareiškimą parašė Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybos (FNTT) Užduočių skyriaus vyresnysis tyrėjas vilnietis Ruslanas Turskis.

Pareigūnas tvirtina, kad apie 8 val. Naikupės gatvės 7a namo bute atliekant kratą jam pasipriešino 39 metų Vladimiras S.

Tyrėjas į jo namus atėjo neuniformuotas, tačiau šeimininkui parodė tarnybinį pažymėjimą.

Anot R. Turskio, vyriškis nenorėjęs įleisti į butą, kelis kartus kumščiu trenkęs į veidą, net nustūmęs nuo laiptų. Smurtas liovėsi tik tada, kai pareigūnas išsitraukė tarnybinį ginklą – pistoletą.

Tyrėjui medikų pagalbos neprireikė, tačiau jis nusiųstas pas medicinos ekspertus.

Dėl pasipriešinimo pareigūnui pradėjus ikiteisminį tyrimą, Vladimiras S. apklaustas policijos komisariate bei perduotas FNTT pareigūnams.

Vilniuje įsikūrusi FNTT plačiau įvykio nekomentuoja.

Anot pareigūnui pasipriešinusio vyriškio žmonos Danguolės, anksti ryte į duris pasibeldus netvarkingai apsirengusiam vyrui bei pakišus mažytį, vos įžiūrimą dokumentą, jie išsigandę.

„Mes pamanėme, kad tai – plėšikas. Vyras išėjo į laiptinę, o aš užsirakinau bute ir iškviečiau policiją. Vėliau paaiškėjo, jog tai – FNTT pareigūnas.

Neseniai vyro brokerio firmoje FNTT darė kratą, tačiau nepagalvojome, jog jie gali pasirodyti ir namuose. Keista tai, kad į vidų patekti panoręs pareigūnas neparodė kratos orderio, atėjo vienas. Vėliau paaiškėjo, kad jo kolegos laukė mašinoje”, – sakė moteris, pridūrusi, jog jos vyras yra iki šiol sulaikytas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "Pareigūną nuo smūgių išgelbėjo ginklas"

  1. ted

    patys ne zino istatymu del to ir priversti grebtis ginklo 👿

  2. x

    kas cia tox zinantis isatymus prabilo… Kas tikrai nieko nesupranta, tai – Skersyte, su zmogum nebendravus, o ji cituoja… Nulinis profesionalizmas… Geda VE…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.