Paplūdimiuose – skęstančiųjų bumas

Vakar Klaipėdos paplūdimių gelbėtojai turėjo itin daug darbo – jie nespėjo traukti iš Baltijos jūros bangų skęstančius nepilnamečius vaikus ir suaugusiuosius.

Karščiausia buvo I-osios Melnragės gelbėjimo stoties vaikinams – jie vakar iš jūros traukė ir gaivino net šešis nepilnamečius vaikus. Laimei, nė vienam jų maudynės mirtimi nesibaigė.

„Skendo šeši berniukai ir tiek pat mergaičių, visi jie buvo nepilnamečiai ir prižiūrimi tik vyresniųjų brolių ar seserų. Budėjo aštuoni gelbėtojai, mes net nespėjome pildyti protokolų. Vaikai maudėsi nepaisydami iškeltos raudonos vėliavos, kuri reiškia, kad maudytis – draudžiama. Jūros bangavimas siekė keturis balus. Esant tokiam bangavimui ir žinant, kad jūros dugnas – duobėtas, maudytis – itin pavojinga”, – „Vakarų ekspresui” pasakojo vienas iš Melnragės gelbėtojų.

Dar vienos nelaimės gelbėtojų dėka išvengta Smiltynės paplūdimyje – pavakarę skendo vyriškis, kuris taip pat buvo sėkmingai atgaivintas.

Palangos, II-osios Melnragės paplūdimiuose buvo ramu, o Girulių gelbėtojų stoties atstovai nuo mūsų dienraščio informaciją slėpė ir įvykių nekomentavo.

Denisas Nikitenka

„Vakarų ekspresas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.