Grasino nužudyti šakute

Kauno policijos areštinėje atsidūrė devyniolikmetis R.B., grasinęs peiliu bei šakute nužudyti žmoną.

Nuspręsta bent laikinai jį izoliuoti nuo visuomenės, nes tai – jau trečias ikiteisminis tyrimas per pastarąsias savaites dėl šio kauniečio agresyvaus elgesio.

Praėjusią savaitę pradėti du: dėl šūvio, kaip įtariama, dujiniu pistoletu į kaimyno buto durų akutę ir grasinimo sudeginti jo automobilį. Tai buvo konflikto su kaimynais dėl devyniolikmečio per garsiai leidžiamos muzikos pasekmės. Vienas iš kaimynų pradėtas terorizuoti, kai išdrįso pareikšti devyniolikmečiui savo nepasitenkinimą.

Nors pareigūnai įtaria, kad į kaimyno durų akutę šovė devyniolikmetis (rasti ir liudytojai), kaltę dėl šio išpuolio buvo linkusi prisiimti jo žmona.

Tačiau po antradienio paryčių įvykių šios ne per seniausiai susituokusios šeimos bute viename Pašilės gatvės daugiabutyje viliamasi, kad žmona savo parodymus pakeis. Šį kartą vyro agresijos auka tapo ir policijos pagalbos šaukėsi ji pati.

Atskubėjusi policija apie penktą ryto devyniolikmečiui R.B. nustatė vidutinį girtumo laipsnį (2,13 promilių) ir nusprendė daugiau neberizikuoti – uždarė šį jau teistą karštakošį į areštinę.

Pasak daugiabučio gyventojų, tokio kaimyno, kaip R.B., atsikrausčiusio į jų namą vos prieš pusmetį, jie taip pat dar nebuvo turėję.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.