Palikti darbą verčia pokyčiai Savivaldybėje

Kad Miesto ūkio skyriaus vedėjo postą palikti ketina G.Juozaitis, PB korespondentams patvirtino pats. „Dabar dar atostogauju. Atostogos baigsis gegužės 26 dieną, tada ir bus paskutinė darbo diena. Savivaldybėje išdirbau dvidešimt vienerius metus. Visus tuos metus dirbau Miesto ūkio skyriuje. Iš pradžių – vyriausiuoju inžinieriumi. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę, buvau paskirtas skyriaus vedėju. Darbo stažas tikrai nemažas. Matyt, atėjo laikas keisti darbą”, – kalbėjo valdininkas.

Išeiti verčia pokyčiai Savivaldybėje

Penkiasdešimt septynerių metų vyras neneigė, kad išeiti iš darbo verčia įvairūs pokyčiai Savivaldybėje. Pasiteiravus, ar tai nesusiję su Savivaldybės kontroliuojamų įmonių vadovų kaita, G.Juozaitis neslėpė, kad tai tikrai yra viena priežasčių. „Susiję ir su tuo. Šiandien dar apie tai kalbėti nenorėčiau. Kai baigsis atostogos, tada ir paaiškinsiu išėjimo motyvus”, – vakar PB telefonu sakė Miesto ūkio skyriaus vadovas.

Primename, kad balandžio pradžioje iš darbo išėjo ilgametis „Panevėžio gatvių” bendrovės vadovas Petras Giedrikas. Vietoj jo bendrovei vadovauti paskirtas Gintaras Petrauskas.

Nekomentuoja

Vakar kalbintas Savivaldybės administracijos direktorius Visvaldas Matkevičius PB patvirtino girdėjęs kalbų apie galimą Gedimino Juozaičio pasitraukimą ir Miesto ūkio skyriaus vedėjo pareigų. „Tokia kalba buvo, bet tvirtinti, kad taip atsitiks, negaliu. Kol nemačiau jo parašyto prašymo apie išėjimą, kalbėti apie tai nenorėčiau. Praėjusį penktadienį buvau labai užsiėmęs ir nesusipažinau su raštais, gulinčiais ant mano darbo stalo. Būtų labai gaila, kad iš darbo pasitrauktų geras specialistas”, – kalbėjo V.Matkevičius.

Jei Miesto ūkio skyriaus vedėjas G.Juozaitis išeis iš darbo, šiam postui užimti bus skelbiamas konkursas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.