„Sin City” kviečia parepuoti

Po didžiųjų Lietuvos švenčių ir neeilinių diskžokėjų pasirodymų, geriausias Lietuvos klubas „Exit” kviečia pasinerti į hip-hop muzikos ritmus.
Kovo 3 dieną, penktadienį, čia sugužės tikriausiai visi Lietuvoje būsiantys reperiai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio.
Visiems puikiai pažįstamas „Sin City” atstovas Dj Mix į laikinąją sostinę pakvietė žymiausius Skandinavijos hip-hop kulto atlikėjus.
Vienas Suomijos atstovas, kuris taip pat bus klube „Exit” MC Jake Styles yra dalyvavęs bendruose muzikiniuose projektuose kartu su Awol One, Orko Eloheem , Redrama, Tommi Lingren, kitas MC atstovas So Hot It Hurts gali didžiuotis Suomijos MC čempiono titulu.
Be jų hip-hop ritmais bandys užkrėsti ir beatbox Felix, ir diskžokėjai Hank Holiday bei Keylo, kuris šiek tiek pažįsta Lietuvą, nes kurį laiką čia gyveno ir grojo.
Vakarėlyje Lietuvą atstovaus urban muzikos ambasadorius Lietuvoje DJ Mantini, taip pat MC Pushas iš G&G Sindikato ir žinoma, kauniečiams geriausiai pažįstamas hip-hop’o atstovas DJ Mix.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.