„Žigolo – smagi tema”

Ekscentriškasis komikas ir scenarijaus autorius Robas Šneideris (Rob Schneider) prabilo apie galimą trečią komedijos „Vyras už pinigus” dalį. Lietuvos kino teatruose šį mėnesį pasirodysianti komedija „Vyras už pinigus: žigolo Europoje” yra prieš kelerius metus rodytos komedijos „Vyras už pinigus: Djusas Bigalo” tęsinys.

„Žigolo – smagi tema, – sako aktorius. – Parašysiu seksualų, atvirą, šokiruojantį scenarijų, kuriame žigolo galėtų teikti paslaugas ne tik moterims. Ir… ne tik vyrams…” – juokėsi aktorius.

Sulaukęs nemažai kritikos dėl perdėm atviro tyčiojimosi iš seksualinių, rasinių ir tautinių mažumų naujojoje komedijoje, Robas Šneideris linkęs į tokias kino kritikų pastabas numoti ranka.

„Nesistengiu šokiruoti tik dėl šoko. Dabartinės auditorijos neprajuokinsi vien filmuodamas išsipūtūsį aktoriaus klyną – jaunimas jau persisotinęs tokiais dalykais. Moters, turinčios penį ar vyro, dėvinčio milžiniškas sauskelnes, dažnai neišvysi, todėl tai yra juokinga. Bjauru? Jokiu būdu. Tai juokinga!” – savo filosofiją dėstė aktorius.

„Kritikai dažnai tokias komedijas kaip „Amerikietiškas pyragas”, „Van Vailderio vakarėlis” ar „Vyras už pinigus” pašiepia dėl, jų manymu, per daug šokiruojančio komiško požiūrio į seksą. Bet tie nusenę kino kritikai nė velnio nesupranta, kas verda jaunimo galvose. „Vyras už pinigus-3″ pranoktų net drąsiausias jų fantazijas”, – patenkintas pasakojo Robas.

Įdomybės apie Šneiderį

Geriausias Robo draugas – aktorius ir scenaristas Adamas Sandleris. Vyrukai visuomet vaidina kiekviename vienas kito filme. Robo komedijose epizodiškai šmėkšteli ir jo geriausias draugas.

Aktorius kartais surūko po penkis cigarus per dieną.

Robas puikiai pamėgdžioja kitus žmones. Keisdamas veido išraišką, kūno padėtį ir balso tembrą, jis gali suvaidinti apie penkiasdešimt visiškai skirtingų žmonių.

Aktoriaus namai apstatyti šeštojo dešimtmečio baldais.

Egzotišką išvaizdą Robas paveldėjo iš mišrios šeimos – filipinietės motinos ir žydo tėvo. Jis yra ir jauniausias penkių vaikų šeimoje.

Robas įvairiuose priėmimuose ir vakarėliuose pasirodo vilkėdamas 8-ojo dešimtmečio stiliaus apdarus.

Šneideris teigia aktorystę pasirinkęs iš tingėjimo dirbti kontoroje.

Aktoriui priklauso restoranas San Franciske, pavadinimu „11”.

Vyras kolekcionuoja havajietiško tipo vyriškus marškinius. Jų turi tiek, kad užtektų aprengti visus havajiečius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.