Po vienu stogu – penkios parodos

Kitą savaitę – rugsėjo 21 – 24 dienomis Klaipėdos lengvosios atletikos manieže „Expo Vakarai” vėl sujungs penkias parodas. Antrą kartą organizuojamuose renginiuose, skirtuose būstui ir aplinkai, bus pristatytos naujovės, teikiama individuali konsultacija, skaitomi pranešimai.

Pastebėta, kad žmonės pavasarį dažniausiai imasi statyti namus, o rudenį remontuoti, rūpintis baldais, interjero detalėmis. „Expo Vakarai” tęsia tradiciją ir šiemet vėl organizuoja „Būsto ir aplinkos dienas Klaipėdoje”.

Praėjusiais metais bendrovė išskaidė parodą „Idealūs namai” į penkias: „Šildymas ir sanitarija”, „Renovacija”, „Baldai ir interjeras, „Buitis” bei „Aplinka”. „Pastebėjome, kad lankytojams ir, žinoma, patiems dalyviams daug patogiau, kai viskas išdėstyta pagal sektorius”, – dienraščiui sakė projektų direktorė Renata Malinauskienė.

Praėjusiais metais parodą aplankė daugiau nei keturiolika tūkstančių žmonių, dalyvavo apie šimtas trisdešimt įmonių. Dauguma jų ir šiemet panoro pristatyti savo produkciją ir paslaugas pa-rodoje.

„Būsto ir aplinkos dienų Klaipėdoje-2005” ekspozicija bus išdėstyta maniežo viduje ir lauke. Organizatoriai jau užregistravo daugiau nei šimtą įmonių, dalyvausiančių parodoje. R. Malinauskienė tikino, kad pagal galimybes priimtų daugiau dalyvių.

Šiemet organizatoriai susilaukė bankininkų dėmesio, kurie ruošiasi pristatyti būsto paskolų sąlygas. Stendą yra parengusi ir Klaipėdos miesto savivaldybė. Miesto maketas su Klaipėdos ateities investiciniais projektais jau buvo demonstruotas Kanuose. Dabar su juo susipažins klaipėdiečiai.

„Pas mus viskas – vienoje vietoje. Jei reikia baldų – juos surasite, problemos vonioje – jas išspręsite. Nežinote, kokius langus rinktis, – specialistai jums patars. Artėja žiema, bet dar nepasirūpinote šildymu, – čia rasite visus reikiamus įrenginius”, – sakė projektų direktorė.

Parodos dienomis bus skaitomi pranešimai, organizuojami seminarai.

Kelios įmonės pristatys savo naujus gaminius. Bendrovė „Drutex” demonstruos naujos kartos stiklą, kuris pasižymi ypatingu skaidrumu, „Gameda” – naujus čiužinius ir pagalves, „Kilimai” – natūralius vilnonius rankų darbo kilimus. Šios bendrovės dailininkai kuria unikalius kilimus pagal užsakovo namų interjerą bei pageidavimus. „Mažeikių Varduva” parodos lankytojams pademonstruos iš išdžiovintų natūralių augalų, bambukų ir šiaudų, nendrių, vytelių ar džiuto pluošto pagamintus, rankomis senovinėmis staklėmis išaustus sienų apmušalus. „OLLO grindys” pristatys gausią grindų dangos kolekciją. „Tų naujienų bus iš ties daug. Kaip ir akcijų, kuriose galės dalyvauti parodų lankytojai”, – intrigavo R. Malinauskienė.

Aurelija Kripaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.