Dropbox – failų saugykla iki 11 GB

Dropbox yra programinė įranga, kuri jungia visus kompiuterius kartu per vieną failų katalogą. Tai yra paprastas būdas padaryti atsarginę kopiją ir sinchronizuoti failus tarp kompiuterių. Dropbox Desktop programinė įranga stebi visus pakeitimus kataloge jūsų kompiuteryje ir sinchronizuoja visus pakeitimus į tinklą ir į kitus kompiuterius. Tinklalapyje Dropbox galima parsisiųsti visus savo failus ir dalintis failais ar katalogais su kitais. Dropbox mobiliojo interneto tinklalapyje ir Dropbox mobiliesiems įrenginiams skirta programinė įranga leidžia prijungti prie jūsų Dropbox iš savo kišenės, todėl jūs galite pasiimti savo failus su savimi bet kur.

Po registracijos Dropbox tinklalapyje nemokamai suteikiama 2 GB laisvos vietos, kuri gali būti padidinta iki 11 GB įvairiais būdais.

Taigi puslapyje Get Started, padarę įvairių veiksmų (galite ne eilės tvarka) gausite papildomai 250 MB už kiekvieną veiksmą. Jei praleisite mobilios versijos instaliavimą viso turėsite 2,25 GB.

Tada specialiame puslapyje Free galima gauti dar papildomai 640 MB. Reikės atlikti kelis paprastus veiksmus:

  • Sujungimas su jūsų Twitter paskyra
  • Sujungimas su jūsų Facebook paskyra
  • Sekti @Dropbox paskyrą Twitter tinklalapyje
  • Pranešti draugams, kodėl jums patinka Dropbox
  • Pranešti per Twitter, kodėl jums patinka Dropbox

Už kiekvieną veiksmą gaunate 128 MB. Iš viso 2,89 GB.

Jeigu turite elektroninį pašto adresą srityje .edu, tai už pašto adreso patvirtinimą puslapyje dropbox students gausite dar 500 MB.

Toliau bus naudojama jūsų registracijos referalų nuorodą. Už kiekvieną registraciją ir programos įdiegimą (programos įdiegimas yra privalomas) gausite 250 MB ir šiuo būdu įmanoma gauti dar maksimaliai 8 GB. Savo referalų nuoroda galite rasti apačioje šiame puslapyje dropbox referrals. Galite nusiųsti savo nuorodą draugams ar pažįstamiems ar paskleisti internete, bet tam prireiks laiko. Kitas būdas pasinaudoti kontekstinė reklama Google Adwords, Facebook Ads.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.