Stebima kiaurą parą

Problemų persekiojama dainininkė Amy Winehouse stebima 24 valandas per parą, kad negalėtų susitikti su jokiais narkotikų prekeiviais ir narkotikus vartojančiais draugias.

Pirmadienį dainininkė buvo išrašyta iš vienos Londono klinikos, į kurią buvo nuvežta, kai susmuko savo namuose. Jai buvo diagnozuoti kai kurie potencialiai mirtinos plaučių ligos emfizemos simptomai. Tad trokšdami apsaugoti nuo narkotikų, jos įrašų studijos „Island Records” bosai turėjo griebtis jos stebėjimo ištisą parą.

„Iš esmės Amy paskirtas namų areštas. Ji stebima 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, kad gerai elgtųsi, – teigė šaltinis. – Apsaugininkas ištisą parą budi ir prie jos namų, kad į juos nepatektų nepageidaujami asmenys. Nuo šiol į jos namus nebeateis jokie atsitiktiniai žmonės, keliantys sumaištį”.

Pasak šaltinio, įrašų studijos vadovai nenori, kad prie talentingos dainininkės artintųsi narkotikų prekiautojai. Amy jiems nurodė laukiamų žmonių vardus. Visi tie, kurie pasirodys nekviesti, bus nuvaryti. Tai jos pačios labui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.