Žemdirbių pieno akcijoje nukentėjo europarlamentaras G.Didžiokas

Per žemdirbių prie Seimo surengtą protesto akciją penktadienį nukentėjo ne tik pensininkai, iki mėlynių grūmęsi dėl butelio pieno. Į muštynes įsivėlė ir žemdirbių palaikyti atėjęs europarlamentaras Gintaras Didžiokas, šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas”.
Žemės ūkio ministrės bendražygiui kliuvo ne nuo mitingo dalyvių, bet jiems protestuoti sutrukdžiusio Nacionalinės M.Mažvydo bibliotekos apsaugos darbuotojo.

Incidentas kilo, kai europarlamentaras bandė išsiaiškinti, kodėl per mitingą buvo išjungta elektra.

Anot europarlamentaro, niekas negalėjo atsakyti, kodėl nuspręsta išjungti elektrą. „Buvo paaiškinta, kad taip pasielgti nurodė bibliotekos vadovai, kurie išėjo pietauti. Pasiūliau įjungti elektrą ir netrukdyti ūkininkams, o vėliau viską ramiai išsiaiškinti”, – pasakojo politikas.

Moralinę skriaudą dėl užgauliojimo patyręs europarlamentaras kreipėsi į incidentą mačiusius policijos pareigūnus, šie patarė rašyti pareiškimą.

V.Gudaičio tvirtinimu, elektra buvo išjungta dėl nesusipratimo. Tai padaręs privačios saugos bendrovės darbuotojas nežinojo, kad mitingo rengėjai turėjo leidimą naudotis elektra.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.