Dėl įvaikio likimo – teismas

Malavio teismas ketvirtadienį iki kitos savaitės atidėjo savo sprendimą dėl to, ar Madonna galės visam laikui įsivaikinti trejų metų berniuką.

Socialinis darbuotojas rekomendavo suteikti popmuzikos žvaigždei nuolatines globos teises ir Lilongvės teismo teisėjas turėjo paskelbti teismo sprendimą, bet Madonnos advokatas žurnalistams sakė, kad bylos baigtis paaiškės kitą savaitę.

Savo ataskaitoje, kurią parengė po apsilankymo dainininkės ir jos vyro Guy Ritchie namuose Londone, socialinis darbuotojas rekomendavo patvirtinti įvaikinimą. Prieš pusantrų metų Madonnai buvo suteiktos laikinos vaiko globos teisės.

Dokumente sakoma, kad Davidas, kurį motinai mirus per gimdymą jo tėvas Yohane Banda atidavė į našlaičių prieglaudą, „gerai susigyveno su pora” ir „toliau auga kaip laimingas ir aprūpintas vaikas”.

Davido tėvas, kilęs iš kaimo vietovės netoli Zambijos sienos, teismo posėdyje nedalyvavo, bet anksčiau davė sutikimą įvaikinimui, kad sūnus išvengtų sunkaus skurdo.

Daugiau kaip pusė iš 12 mln. Malavio gyventojų gyvena už mažiau nei dolerį per dieną, be to, ši šalis yra tarp labiausiai nuo AIDS kenčiančių valstybių – čia ŽIV užsikrėtę 14 proc. žmonių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.