Vokietijoje vieno namo šaldytuve aptikti trijų kūdikių lavonai

Vendene netoli Bonos vieno namo rūsyje esančiame šaldytuve buvo aptikti trijų kūdikių lavonai, pirmadienį paskelbė prokurorai.

Vienas žmogus buvo areštuotas, sakė prokurorai ir pridūrė, kad kūdikiai tikriausiai mirė netrukus po gimimo. Šis kraupus radinys buvo aptiktas šeštadienį.

Policija sakė, kad kūdikių kūnelius aptiko name gyvenančios poros sūnus ir duktė, kai tėvams nesant namuose šeštadienį vakare užsimanė pasiieškoti maisto.

„Jie abu nusprendė pasigaminti picą, bet pradėję kuopti šaldytuvą pamatė, kad jame pilna pasenusio maisto… Tada jie ir aptiko pirmąjį maišą”, – sakė policijos tyrėjas Herbertas Fingerhutas.

Abu sulaukė savo tėvų, kurie sekmadienį maždaug 19 val. vietos (20 val. Lietuvos) laiku grįžo iš iškylos Švarcvalde, ir pranešė jiems apie radinį.

44 metų moteris, jos vyras ir jų duktė netrukus atvyko į policijos nuovadą. Po to į jų namus Vendene, maždaug už šimtą kilometrų į rytus nuo Bonos, išvyko policijos tyrėjų automobilis.

Visi trys lavonai buvo paslėpti plastikiniuose maišuose. Vienas kūnelių buvo suvyniotas į 1988 metų laikraštį, tad, pasak H.Fingerhuto, galima spėti, kad jis galbūt mirė maždaug tuo metu.

Pora turi 18 metų sūnų ir dvi dukras: vienai jų 24 metai, o kitai – 22.

Moterį, kuri dėl psichinės būklės buvo hospitalizuota, kad ją galėtų apžiūrėti medikai, numatoma apklausti vėliau pirmadienį, sakė prokuroro atstovas spaudai Ewaldas Weinbergeris (Evaldas Veinbergeris).

Prieš atliekant autopsiją rasti lavonai pirma turi būti „lėtai ir rūpestingai atšildyti”, sakė H.Fingerhutas.

Jis pridūrė, kad moteriai galbūt pavyko nuslėpti savo nėštumus dėl apkūnumo.

Pastaraisiais metais Vokietijoje išaiškinta daug panašių atvejų, kurių garsiausias – Rytų Vokietijos gyventojos Sabine Hilschenz (Sabin Hilšenc). Ši moteris nužudė devynis savo naujagimius ir paslėpė jų palaikus gėlių vazonuose. 2006 metais ji buvo nuteista kalėti 15 metų.

2007 metų gruodį buvo suimta 31 metų moteris, kai policija jos namuose Daryje, netoli šiaurinio Kylio miesto, rado penkių vaikų nuo trejų iki devynerių metų vaikų kūnus.

Tą pačią savaitę viena moteris buvo suimta Plauene Rytų Vokietijoje įtarus, kad ji galėjo nužudyti tris pagimdytus kūdikius. Jų lavonai buvo rasti rūsyje, balkone ir šaldytuve.

Pastarąjį lapkritį, viena 35 metų moteris iš Erfurto buvo nuteista dvylikos metų laisvės atėmimo bausme už dviejų savo vaikų nužudymą. Jų lavonus moteris irgi buvo paslėpusi šaldytuve.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.