Šmaikštūs daiktai atgaivina interjerą

Kaip būstą paversti jaukia ir nenuobodžia gyvenamąja aplinka? Kokius baldus, šviestuvus ir interjero detales parinkti, kad interjeras neatrodytų perkrautas, snobiškas ir būtų originalus? Galiausiai kaip sukurti stilingą aplinką? Tokie klausimai sukasi naujakurių, būsto interjerą nuolat tobulinančių šeimininkų ir dizaino žinovų galvose.

Vilniaus dizaino galerijos ir parduotuvės „Daiktų viešbutis” dizaino koordinatorė, interjero dizainerė Aistė Nesterovaitė norintiems sukurti išskirtinį interjerą, siūlo jį paįvairinti nestandartiniais šmaikščiais daiktais.

Tiek šiuolaikiškame, tiek klasikinio stiliaus interjere originaliai ir stilingai atrodytų žirafos ar avies formos komoda ar stalas. Intriguojamai ir romantiškai nuteiktų lietaus lašus primenantys, vynuogių kekę ar net molekulių junginį imituojantys šviestuvai. O žaismingumo, ypač jei šeimininkas yra melomanas, suteiktų netikėtų formų garsiakalbiai – vietoj šuns galvos įmontuota garsą skleidžianti technika.

Vis dėlto svarbiausias patarimas ieškant originalių interjero idėjų – nebijoti eksperimentuoti ir išbandyti net pačius netikėčiausius derinius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras.

1 atsiliepimas į "Šmaikštūs daiktai atgaivina interjerą"

  1. Vaidas

    Megstantiems prabangą ir skoninga dizainą turiu patarimą visai neseniai internete aptikau svetainę http://www.instoresnow.eu kur užsiregistravus galima gauti nuolaidų tokiose parduotuvese kaip MadamW, Korfits ir t.t…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.