„Sander Baltic“ – pardavimus skatinantys sprendimai Jūsų verslui!

UAB „Sander Baltic” – vienos didžiausių Danijos prekybinės įrangos gamintojų „Sander Design” A/S dukterinė įmonė. „Sander Design” A/S Danijoje dirba jau daugiau nei 20 metų ir yra rinkos lyderiai. Jų bendradarbiavimas su reikliais ir profesionaliais pirkėjais iš įvairių verslo sričių suformavo visapusišką patirtį prekybinės įrangos gamyboje, o pirmaujančiųjų gretose jie atsidūrė būtent dėl sugebėjimo įtikti net smulkmeniškiausiems klientams, bei išlaikyti ilgalaikius ryšius su pirkėju. Šios mūsų motininės įmonės pozicijos formuoja ir UAB „Sander Baltic” strategiją bei ateities viziją – kartu su savo pirkėjais lyderiauti rinkoje.

Sėkmingai perėmę sukauptą patirtį UAB „Sander Baltic” jau penktus metus dirba ir plečia savo veiklą Kaune, gamindami reklaminius stovelius, ekspozicinius stendus, demonstracinius stovus ir kitus gaminius iš metalo: lakštinio plieno, vamzdžio bei vielos.
Mūsų pagrindiniai klientai yra gerai žinomos Danijos, Švedijos, Norvegijos ir Vokietijos įmonės. Nors didžioji dalis produkcijos yra eksportuojama, vis dažniau sulaukiame susidomėjimo ir Lietuvoje, nes galime pateikti kokybišką, aukščiausius standartus atitinkančią produkciją, konkurencingomis kainomis.

Gaminame ne tik standartinę prekybinę įrangą, bet ir individualaus dizaino gaminius. Tuo išsiskiriame iš kitų gamintojų. Neabejotina, kad mes Jūsų verslui galime pasiūlyti ne tik prekybinį inventorių, bet ir pardavimus skatinantį sprendimą, kadangi mūsų produktai pasižymi funkcionalumu, bei unikaliu – akį traukiančiu dizainu. Mūsų įmonės pagrindinis tikslas – kiekvieno kliento supratimas ir individualių norų išpildymas optimaliausiomis sąlygomis, todėl esant dinamiškai situacijai rinkoje, mes puikiai prisitaikome prie vis augančių klientų poreikių ir savo darbą atliekame greitai bei kokybiškai.

UAB „Sander Baltic”

Neries kr. 16, Kaunas

Tel: 8 37 362241

Fax: 8 37 407147

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.