JAV paskelbtas geriausių darbo vietų reitingas

Labiausiai pavydėtinų darbo vietų Jungtinėse Valstijose sąrašą sudarė „Fortune 1000” ir „Best Companies to Work For”. Jame pirmauja naftos produktų mažmeninės prekybos tinklas „Valero Energy”.

„Valero Energy” dirba 17,5 tūkst. žmonių.Čia vidutinėje mažmeninės prekybos grandyje dirbantis vadybininkas per metus uždirba maždaug 97 tūkst. 730 JAV dolerių.

Savo personalui, nepriklausomai nuo rango, prireikus skubios medicininės pagalbos kompanija siunčia ne greitosios pagalbos automobilį, o lėktuvą ir visiškai padengia visas sveikatos apsaugos išlaidas.

Galima pavydėti ir tiems, kurie dirba „Goldman Sachs Group”. Daugumą iš 14 tūkst. darbuotojų sudaro analitikai, kurie per metus vidutiniškai uždirba 137 tūkst. JAV dolerių. Į lyderių gretas „Goldman Sachs” pateko todėl, kad, nepaisant sukrėtimų Volstrite, susijusių su krize būsto sektoriuje, jam pavyko padidinti savo metinį pelną 23 procentais.

Į sąrašą įtraukta ir kompanija „FedEx”, kurioje dirba per 220 tūkst. darbuotojų, vidutiniškai per metus uždirbančių 77 tūkst. JAV dolerių per metus. Kompanija pateko į lyderių gretas visų pirma dėl nepaprastai palankaus darbuotojams pensijų ir draudimo paketo.

„American Express” laikoma sėkminga vieta tarp permainų mėgėjų – ji nuolat siūlo tūkstančius laisvų darbo vietų tiek Jungtinėse Valstijose, tiek ir visame pasaulyje, nors vidutinis darbo atlygis, amerikiečių mastais, nėra per daug didelis – 55,5 tūkst. dolerių per metus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.