Žinoma medikė mirė Egipte

Vakar ankstų rytą arba dar naktį netikėtai mirė žinoma plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos specialistė Eglė Knėpienė, atostogavusi Egipte.

Vakar E.Knėpienės draugai, esantys Lietuvoje, dar nežinojo tikslių įvykio aplinkybių: vienų žiniomis, chirurgės gyvybė užgeso per naktinį nardymą, kiti buvo girdėję, kad ji mirė nardydama rytą. Manoma, kad sustojo moters širdis. Kartu poilsiaujančių draugų bandymai atgaivinti moterį buvo nesėkmingi.

Pasak E.Knėpienės kolegos, plastikos chirurgo Renaldo Vaičiūno, taip pat nardymo mėgėjo, ji šia pramoga susižavėjo prieš porą metų. R.Vaičiūnas LŽ vakar pasakojo siūlęs kolegei kartu su jo kompanija keliauti nardyti į Mikroneziją, tačiau moteris pasirinko lengviau pasiekiamą Egiptą ir su būreliu draugų išvyko ten praėjusią savaitę. „Ji buvo labai aktyvi, mylėjo gyvenimą”, – vakar sakė R.Vaičiūnas. „Intensyviai dirbu, todėl daugiau laiko skiriu fizinei formai palaikyti”, – žurnalistams yra sakiusi chirurgė. Per vieną interviu svarstymus apie likimą ji baigė optimistine fraze: „Jaučiu, kad mane visą laiką lydi angelas sargas.”

1989-aisiais baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą E.Knėpienė po metų įgijo bendrosios chirurgijos specialybę. Vėliau ji specializavosi Jungtinėse Amerikos Valstijose, įgijo darbo su lazerine technika, naudojama atliekant kosmetines procedūras, įgūdžių, mokėsi pas garsius plastikos chirurgus Amerikoje ir Brazilijoje. Grįžusi į Lietuvą E.Knėpienė dirbo grožio ir chirurgijos klinikose, vėliau įsteigė savo bendrovę.

Vilniuje esančiame Širdies chirurgijos centre E.Knėpienė nuomojosi operacinę. Puiki savo srities specialistė (kūno kontūrai ir kt.) turėjo daug pacientų, per metus atlikdavo apie 300 operacijų. Medikė planavo rudenį atidaryti nuosavą kliniką.

Su vyru širdies kraujagyslių chirurgu E.Knėpienė išsiskyrė prieš kelerius metus. Buvęs sutuoktinis išvyko gyventi į JAV. Jų dukra Karolina liko su mama. Kol E.Knėpienė poilsiavo Egipte, trylikametę mergaitę globojo mamos draugai. Močiutė (E.Knėpienės motina), pasak šeimos draugų, išvykusi gyventi į Sankt Peterburgą.

Medikės palaikai į Lietuvą bus pargabenti ketvirtadienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , .

3 atsiliepimai į "Žinoma medikė mirė Egipte"

  1. x

    Užuojauta, visiems artimiesiems

  2. Taigi Roliukas

    Taigi , uzuojauta , nekas su gyvenimu …

  3. Ziogelis

    Egle Knepiene (Bungardaite) bus pasarvota balandzio 26 d. 17.00 val. Vilniaus laidojimo rumuose (Olandu g. 22, Vilnius) Baltojoje saleje. Laidotuves ivyks Klaipedoje, Joniskes kapinese balandzio 27 d. sekmadieni 14:00 val. Karstas is Vilniaus i Klaipeda isvezamas sekmadieni 10.00 val.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.