Per ilgąjį savaitgalį bus gaudomi neblaivūs vairuotojai

Visą ilgąjį savaitgalį Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos pareigūnai keliuose ieškos neblaivių vairuotojų ir kitų Kelių eismo taisyklių pažeidėjų.
Nuo šeštadienio iki trečiadienio keliuose patruliuojantys policininkai tikrins transporto priemonių vairuotojų blaivumą, taip pat fiksuos kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus, turinčius įtakos eismo saugumui.

Kelininkai įspėja, kad artimiausiu metu šalyje numatomos blogos eismo sąlygos, todėl visi eismo dalyviai turėtų būti atsargesni, dėmesingesni, kad galimos nelaimės netemdytų šventinės nuotaikos.

Policijos pareigūnai sako, kad sugriežtinus atsakomybę už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, Lietuvai iki 2010-ųjų gali pavykti įgyvendinti Europos Komisijos reikalavimą perpus sumažinti žuvusiųjų per avarijas keliuose skaičių.

Per 80 dienų šiemet (maždaug per pustrečio mėnesio) Lietuvoje įvyko 129 avarijomis mažiau nei per tą patį laikotarpį pernai. Šiemet žuvo 26 žmonėmis mažiau nei pernai tuo pat metu, sužeista šiemet 140 asmenų mažiau nei pernai.

Jeigu pernai per visas 365 metų dienas tebuvo 62 dienos, per kurias nebuvo užregistruota nė viena mirtimi pasibaigusi avarija, tai per pustrečio mėnesio šiemet jau buvo 26 tokios dienos, kai keliuose nežuvo nė vienas žmogus.

Nuo metų pradžios už vairavimą neblaiviam ir kitus eismo saugumui pavojų

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

4 atsiliepimai į "Per ilgąjį savaitgalį bus gaudomi neblaivūs vairuotojai"

  1. virgis

    taip turejo buti padaryta kur kas anksciau,nes mums reikalinga prieziura,drausme,be jos mes kolkas nemokam gyventi,,,,

  2. d

    tai cia tu zioply nemoki giventi.

  3. ziopliai

    prie ko cia baudos, kaip gere taip ir geria, kaip vairavo girti taip ir vairuoja, o avariju maziau nes ziemos nebuvo, kelias tai kaip vasara.

  4. karas keliuose

    europa remia keliu statyba bei remonta,o musu artistai turi burbulus pusti „karas keliuose”.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.