B.Bowenas 500-ąsias rungtynes pažymėjo smūgiais kojomis Ch.Paului

San Antonijaus „Spurs” puolėjas Bruce’as Bowenas savo 500-osiose rungtynėse iš eilės starto penkete prieš Naujojo Orleano „Hornets” etkipą mėgavosi smūgiais kojomis.

Trečiojo kėlinuko viduryje „Hornets” įžaidėjas Chrisas Paulas prarado kontrolę ir suklupo ant žemės. Tuo tarpu B.Bowenas pasidarbavo kojomis, o po to stipriai jomis nusistūmė varžovą. Po to B.Bowenas dar kartą tyčia smūgiavo dešine koja, kuomet Ch.Paulas bandė atsisėsti iš gulimos padėties.

NBA lyga svarstys, ar „Spurs” žaidėjas tiesiog bandė nusiimti kojas nuo Ch.Paulo, ar jis tyčia smūgiavo.

B.Bowenas savo karjeros metu yra pagarsėjęs „nešvaria” gynyba. Praėjusį sezoną vienose rungtynėse tuometiniam Niujorko „Knicks” gynėjui Steve’ui Francisui B.Bowenas tyčia pakišo kojas, kai jis atliko metimą ir taip krepšininkas, nusileidęs ant varžovo pėdų, patyrė kulkšnies traumą. Tuomet, po tokio B.Boweno poelgio, „Knicks” treneris Isiah Thomasas kitame susitikime prieš „Spurs” liepė savo žaidėjams sulaužyti B.Boweno kojas.

B.Bowenas dar niekada nebuvo suspenduotas. Tiesa, už smūgį koja Ray’ui Allenui į nugarą prieš du metus jis gavo 10,000 dol. baudą.

Šį sezoną B.Bowenas vidutiniškai per rungtynes pelno 5,9 taško, atkovoja 2,7 ir perima 0,7 kamuolio bei atlieka 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.