Grasinęs susisprogdinti prie Rusijos saugumo pastato vyras pas

Vyras, kuris antradienį vėlai vakare grasino susisprogdinti drauge su savo automobiliu prie Federalinės saugumo tarnybos (FST) pastato Lubiankoje Maskvos centre, pasidavė.
Tačiau automobilio susprogdinimo grėsmė buvo melaginga, pranešė Maskvos vyriausios vidaus reikalų valdybos informacijos ir viešųjų ryšių valdybos viršininko pavaduotojas Jevgenijus Gildejevas.

„Sprogiosios medžiagos sulaikytojo automobilyje nerasta, celofaniniuose paketuose, kuriuos vyras pats išnešė iš automobilio po dvi valandas trukusių derybų, buvo paprasti daiktai”, – trečiadienį sakė J.Gildejevas.

Jis pažymėjo, kad greičiausiai šis incidentas buvo „ne visai adekvataus žmogaus jausmų proveržis”.

„Sulaikytas vyras – 35-erių metų Maskvos srities gyventojas. Jį sustabdė valstybinės saugaus eismo keliuose inspektoriai Lubiankos aikštėje. Vyras jiems pareiškė, kad susprogdins automobilį ir save”, – sakė J.Gildejevas.

Pasak J.Gildejevo, 21 val.30 min. Maskvos laiku (20 val. 30 min. Lietuvos laiku VAI darbuotojai pastebėjo, kad Lubiankos aikšte be paliovos ratu važiuoja vyro vairuojamas automobilis.

Milicija ji sustabdė ir pradėjo derybas su vairuotoju. „Iš dvi valandas vykusio pokalbio su vyru paaiškėjo, kad jis savo veiksmais norėjo parodyti nepasitenkinimą esama Maskvoje tvarka”, – sakė jis.

„Iš pradžių jis buvo neadekvatus, bet dabar, po pusantros ar dviejų valandų pokalbio, vyras atrodo visiškai adekvatus”, – pažymėjo Maskvos policijos atstovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.