Kanuose įvyks naujausio filmo apie Indianą Džouns premjera

Legendinio nuotykių filmo apie Indianą Džouns gerbėjai, laukiantys po beveik 20 metų pasirodysiančios ketvirtosios dalies, jau gali taupyti pinigus premjerai.

Tie, kurie nekantrauja pirmieji dar prieš oficialią premjerą pamatyti „Indianą Džouns ir krištolinės kaukolės karalystę”, turės vykti į Prancūziją. Būtent garsiajame Kanų kino festivalyje gegužės 18 dieną įvyks ilgai laukto bendro Steveno Spielbergo, George‘o Lucaso ir Harrisono Fordo filmo seansas.

Tiesa, iki oficialios premjeros visame pasaulyje, o taip pat ir Lietuvoje laukti teks ne tiek ir daug – tik keletą dienų iki gegužės 23 dienos.

Nuotykių juostoje „Indiana Džouns ir krištolinės kaukolės karalystė” be visiems įprasto Harrisono Fordo veido žiūrovai taip pat išvys Cate Blanchett, Johną Hurtą, Ray‘ų Winstone‘ą, jaunąjį Shia LaBeoufą ir senesnės kino kartos atstovę Karen Allen.

Šiuo metu režisierius Stevenas Spielbergas filmą montuoja, jam taip pat kuriamas garso takelis, taigi net pirmieji kadrai iki šiol niekam neparodyti. Tačiau akivaizdu, kad kultinio nuotykių filmo atgimimas padėjo S. Spielbergui atgaivinti ryšius su Kanų kino festivalio organizatoriais.

1974-aisiais laimėjęs jame apdovanojimą už scenarijų juostai „Cukraus šalies ekspresas”, režisierius paskutinįkart Kanuose pristatė tik 1982 m. filmą „E.T.”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.