Neteko aukšto posto

Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Vytautas Navickas pakluso savo viršininkui ir geruoju pasitraukė iš posto. Oficiali išėjimo į pensiją priežastis – pašlijusi sveikata.

Naujasis Policijos departamento vadovas Vizgirdas Telyčėnas savo pavaduotojui 50 metų V.Navickui, kuravusiam viešąją policiją, pasiūlė išeiti į pensiją maždaug prieš mėnesį. Tada V.Navickas atsigulė į ligoninę. Kol turėjo nedarbingumo pažymėjimą, jo atleisti nebuvo galima.

Kai baigėsi V.Navicko nedarbingumo pažymėjimo galiojimas, jis Policijos departamentui pristatė Centrinės medicinos ekspertų komisijos išvadą, kurioje teigiama, kad dėl sveikatos būklės aukštas pareigūnas nebegali eiti pareigų. Užvakar V.Navickas buvo išleistas į pensiją.

Pradėjęs vadovauti departamentui V.Telyčėnas kreipėsi į Valstybės kontrolę, kad būtų išsiaiškinta, ar viskas skaidru daugiamilijoninėse policijos pastatų statybose. Maždaug tuo metu Valstybės kontrolė gavo skundą dėl V.Navicko vairuotojo. Atlikus patikrinimą paaiškėjo, kad V.Navicko vairuotojas dar 2001 metais buvo formaliai įdarbintas Eismo priežiūros tarnyboje, nors iš tikrųjų visus tuos metus tik vežiojo generalinio komisaro pavaduotoją.

„Negerai, bet ne kriminalas”, – taip šią istoriją apibūdino V.Telyčėnas. Policijos vadovas neatskleidė, kodėl pasiūlė V.Navickui eiti į pensiją. Vakar apie tai jis pasakė tik tiek: „Logiška. Taip ir turėjo baigtis.”

Generalinis komisaras nenorėjo atskleisti, ką ketina siūlyti į savo pavaduotojo postą, nes kandidatūra dar nepateikta vidaus reikalų ministrui. V.Telyčėno manymu, pavaduotojas bus paskirtas per kovo mėnesį. Vakar tarp policininkų jau sklandė gandų apie galimą naująjį generalinio komisaro pavaduotoją. Kol kas kaip realiausias kandidatas minimas tik vienas asmuo – Vilniaus policijos viršininkas Sigitas Mecelica (prieš užimdamas dabartinį postą jis vadovavo sostinės viešajai policijai).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

4 atsiliepimai į "Neteko aukšto posto"

  1. sasys

    Vada taip pat reiktu atleisti dar nepradejus darbo, todel , kad nesako teisybes . Ishsisukineja. Reikia iesko ti daktaru, kas del ko ji pagulde, uz ka, kiek sumoketa, kodel visi valdzios vyrai jei tik kas , kaip triusiai i ligonines gulasi, o tik po kurio laiko islenfda i sviesa. Ka, negi policija nezino kodel taip daroma ??????? Nuo cia pradet reik……… Bardakas!!!!!!!!!!! POLICIJOJE IR LIGONINESE !

  2. [[

    Na tai prisipazink brolau numetes antpecius, kiek kartu nusidejai pries dieva ir zmones, kiek kartu dar ta pati daryti norejai arba galejai, a bachure?

  3. lkl

    Gulasui , brangieji todelj , kad lovyten pagal amziu myzcioja. Na ne kitaip . Arba savigarbos jausmas kartu su myzekliu – amen juze

  4. ttttt

    SSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTT IRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, NA KUR TIE SLAPTIEJI BYCAI, NUSTATANTYS GALIMO APSIMYZIMO ATVEJI BE MEDIKU PAGALBOS? neyra AR KOKI VELNIA? Sudas – ne darbuotojai – meslo sakes aniems i rankytes…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.