Trispalvių akcija pranoko lūkesčius

Lietuvos valstybės atkūrimo 90-mečio minėjimo dieną beveik pusantro šimto Pasvalio rajono gyventojų namus padabino naujomis Trispalvėmis.

Vasario 16-osios išvakarėse Pasvalio rajono Tetirvinų kaimo bendruomenė ir uždaroji akcinė bendrovė „Lizėja” paskelbė akciją „Sugrąžinkime Lietuvos vėliavą į Pasvalio kraštą”.

Kaip prasitarė bendrovės komercijos direktorė Inga Tribuišienė, akcijos iniciatorius buvo Tetirvinų kaimo bendruomenės narys Algis Mulevičius.

Jis sumanymu pasidalijo su kitais verslininkais, o UAB „Lizėja” vadovų paprašė, kad bendrovė paremtų akciją pirkėjams parduodama vėliavas ir jų priedus gamintojo kainomis, be prekybinio antkainio. Bendrovės direktorius Gintaris Liberis sutiko tapti akcijos rėmėju.

Bendrovės komercijos direktorė I. Tribuišienė buvo tarsi akcijos koordinatorė – ieškojo firmų, siūliusių geros kokybės gaminius už palankesnę kainą.

I. Tribuišienė laikraščiui „Pasvalio balsas” sakė tokio pirkėjų aktyvumo nesitikėjusi. Per akciją parduota 140 vėliavų, tarp jų – 60 komplektų (vėliava, kotas, laikiklis ir antgalis).

Gyventojai galėjo rinktis vėliavas pagal kokybę, kainą ir spalvinę gamą. Pigesnės vėliavos be priedų kainavo 39, geresnės kokybės – 50 litų.

Pasak bendrovės komercijos direktorės, pirmą kartą UAB „Lizėja” prekiauta ir vėliavų priedais – kotais, laikikliais, dekoratyviniais antgaliais. Šios prekės taip pat buvo paklausios.

Pernai per visus metus parduotuvėje buvo nupirktos vos 9 vėliavos, per akciją tikėtasi parduoti apie 30. Realybė smarkiai pranoko lūkesčius – prekybininkai pritrūko vėliavų kotų, o vėliau pristigo ir iš kokybiškesnio pluošto pasiūtų vėliavų, tad pirkėjams teko įsigyti pigesnes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.