Scenos deivių dovana įsimylėjėliams

Šešios talentingos muzikos dievaitės gerbėjams surengė profesionalų šou, kuris gali varžytis su užsienio žvaigždžių pasirodymais. Bene labiausiai laukta Ericos Jennings pasirodymo, kuri pirmą kartą po sūnaus gimimo lipo į sceną.

„Tabami divas” – taip pavadintas muzikinis projektas į sostinės klubą „New York” sukvietė minią žmonių. Pasigirdus dainos „Lady marmelade” melodijai, viena po kitos į sceną įžygiavo Baiba Skurstenė, Augustė Vedrickaitė, Daiva Starinskaitė ir Simona Jakubėnaitė. Pirmiausia atlikėjos žiūrovus sužavėjo savo išvaizda. Jos buvo pasipuošusios atvirais korsetais, blizgančiomis pėdkelnėmis, kukliais sidabriniais šortukais ir avėjo batus, panašius į striptizo šokėjų. Ne vienam stipriosios lyties atstovui tokia dainininkių apranga pagreitino širdies ritmą. Po šios kvarteto dainos publika taip smarkiai įšėlo, kad iš visų plaučių pritarė dainininkėms, kurios atliko garsių užsienio atlikėjų populiariausias dainas.

Temperamentingas Augustės balsas apdovanojo klausytojus energingomis Pink ir Gwen Stefani dainomis. Buvusi „Saulės kliošo” vokalistė D.Starinskaitė iš pradžių atliko optimistišką „Ain’t no mountain high enough”, o paskui – pasipuošusi įspūdingu garbanotų plaukų peruku – Lauryn Hill dainą „Killing me softly”. Tamsiaplaukės S.Jakubėnaitės ir ilgaplaukės blondinės B.Skurstenės duetas profesionaliai atliko romantišką Alicia Keys dainą „No one” ir Madonnos hitą „Like a virgin”.

Pasirodžius būtybei, dėvinčiai kimono ir mėlynų plaukų peruką, minia nuščiuvo. Tik tada, kai egzotiškos išvaizdos moteris ėmė dainuoti, paaiškėjo, kad tai – Aistė Smilgevičiūtė, persikūnijusi į islandų dainininkę Bjork. A.Smilgevičiūtė, vokalo galimybėmis nenusileisdama pačiai Bjork, tiesiog užbūrė klausytojus, o galutinai pavergė emocionalia Annie Lennox balade „Why”.

Ypač laukiamas vakaro momentas – pirmasis E.Jennings pasirodymas scenoje po sūnaus gimimo – įsiaudrinusių gerbėjų nenuvylė. Visiems buvo akivaizdu, kad motinystė nei Ericos balsui, nei išvaizdai nepakenkė. Trumputė atvira iškirpte suknelė neslėpė nepriekaištingos dainininkės figūros. Meilės dienos proga lyrišką dainą apie meilę Erica skyrė savo vyrui Jurgiui Didžiuliui. Pasirodymą pradėjusi ramiomis dainomis, vakarui baigiantis Erica publiką nustebino įžūlia, ritmenbliuzo ir popso elementų turinčia Gwen Stefani daina „Hollaback girl”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.