Jackui Nicholsonui neegzistuoja sąvoka „amžius“

Trijų „Oskarų” laimėtojas Jackas Nicholsonas, neseniai atšventęs savo 70-metį, vis dar nepraranda žavesio ir širdyje jaučiasi esąs jaunas. Panašu, kad šiam žmogui sąvoka „amžius” neegzistuoja.

Savo neblėstančia energija, žavesiu ir sugebėjimu bendrauti su fotografais bei gerbėjais jis lenkia bet kurį jauną aktorių, kuo dar kartą buvo galima įsitikinti per neseniai įvykusios juodosios komedijos „Prieš pakratant kojas” (The Bucket List) premjerą Londone, kur aktorius visus tiesiog pakerėjo savo gera nuotaika ir šmaikštumu.

Kai J. Nicholsonui su jauna simpatiška brunete žingsniuojant, vienas iš žurnalistų šūktelėjo: „Kaip sekasi, Jackai?”, aktorius grakščiai apsuko savo palydovę ir linksmai mestelėjo: „O kaip tau atrodo?”.

Vėliau vienas žiūrovas prasitarė apie savo uošvę – didžiausią aktoriaus gerbėją. Jackas Nicholsonas nieko nelaukęs pradėjo bučiuoti jo žmoną. Bet po kelių sekundžių, supratęs, kad supainiojo moteris, linksmai nusikvatojo ir galantiškai ištaisė savo klaidą, savo bučiniu pradžiuginęs ir gerbėjo uošvę.

„Jis apkabino mano žmoną ir pradėjo su ja šokti. Vėliau jis šokį pratęsė su mano uošve. Jackas pakerėjo visas moteris. Jis nuostabus!”, – nepamirštamas akimirkas prisiminė į filmo premjerą atėjęs vyras.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.