Vasario 16-oji įdomi tik LNK ir LTV

Lietuvos valstybės atkūrimo proga LNK į programų tinklelį įtraukė šventinį koncertą „Lietuva. Devyni žingsniai”, kurį tiesiogiai transliuos iš Vilniaus Katedros aikštės.

Jo metu pristatys 9 Lietuvai svarbius istorinius įvykius. „Kiekvienas istorinis žingsnis bus iliustruotas populiaria daina ir taps trumpu originaliu spektakliu su skirtingu apšvietimu, nuotaikomis ir specialiaisiais efektais”, – pranešime spaudai svaigsta LNK viešųjų ryšių specialistai.

LTV šventinę programą pradės šv. Mišių transliacija iš Vilniaus arkikatedros bazilikos, beveik visas laidas susies su vasario 16-ąja, o popietę skirs tiesioginėms šventinėms transliacijoms.

Įdomu tai, kad TV3 ir BTV programų tinkleliuose nėra jokių pokyčių, susijusių su šia data. „Mūsų minėjimas – šventinė programa”, – teisinasi generalinis TV3 direktorius Ramūnas Šaučikovas. Programa tikrai šventinė – kanalas rodys naujametinę laidą „Naujieji metai elitiniame „V.Pranašausko salone”, o laidoje „Švieski man vėl” dainininkė Eurika Masytė atliks patriotišką dainą „Laisvė”.

„Daugiausia dėmesio skiriame kovo 11-ajai, – pabrėžia generalinis BTV direktorius Michailas Garberis. – Bet ir vasario 16-oji mūsų eteryje tikrai bus paminėta.” Keista, nes BTV programoje nėra šventinės laidos ar laidos, į kurią galėtų būti integruotas valstybės atkūrimo minėjimas. „Ne viskas parašyta programoje, – šypteli M.Garberis. – Kaip bus, taip – patys pamatysit.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.