Per „Grammy” ceremoniją dominavo Winehouse, o pagrindinis apdovanojimas atiteko Hancockui

Per 50-ąją „Grammy” apdovanojimų įteikimo ceremoniją sekmadienį dominavo problemų kamuojama britų soulo dainininkė Amy Winehouse (Eimi Vainhaus), kuriai buvo įteikti net penki šie muzikos „Oskarais” vadinami apdovanojimai.
A.Winehouse, kuri pasirodė per teletiltą iš Londono, už singlą „Rehab” ir albumą „Back to Black” buvo pagerbta kaip geriausius metų įrašą, dainą ir popvokalo albumą įrašiusi atlikėja, kaip geriausia debiutantė ir geriausia popvokalistė.

Tačiau už geriausią metų albumą buvo apdovanotas džiazo pianistas Herbie Hancockas (Herbis Hankokas), kuris šį garbingiausią apdovanojimą gavo už savo „River: The Joni Letters”.

„Nuo to laiko, kai džiazo artistas pirmą ir vienintelį kartą gavo metų albumo apdovanojimą, praėjo 43 metai”, – sakė H.Hancockas, kuris šioje kategorijoje įveikė „Foo Fighters”, Vince’ą Gillą (Vinsą Gilą), Kanye Westą (Kanajų Vestą) ir A.Winehouse.

Atsiimdama savo apdovanojimą už geriausią metų įrašą, A.Winehouse, kuri atrodė apstulbusi, padėkojo savo vyrui Blake’ui Fielderiui-Civilui (Bleikui Filderiui-Sivilui), kuris šiuo metu laukia teismo, – šį apdovanojimą ji skyrė „savo Blake’ui, savo įkalintam Blake’ui, ir Londonui, tai – Londonui”.

A.Winehouse, kuri praėjusį mėnesį atsigulė į narkomanų reabilitacijos kliniką Didžiojoje Britanijoje, iš pradžių negavo JAV vizos ir negalėjo nuvykti į Los Andželą koncertuoti per šį šou. Leidimą vykti į Ameriką ji gavo tik penktadienį, bet 24 metų dainininkei jau buvo per vėlu vykti į Kaliforniją, sakė jos atstovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.