„69 danguje”: ir albumas, ir kvepalai

Gimtadienio sukaktį mininti merginų grupė „69 danguje” pagaliau pristatė savo debiutinį albumą, o netrukus gerbėjus žada pradžiuginti ir vardiniais kvepalais, kurie prekyboje pasirodys jau šį pavasarį.

Vos prasidėję metai nepašykštėjo sėkmės šiuo metu vienai populiariausių popgrupių Lietuvoje „69 danguje”. Pagaliau pasirodė ilgai rengtas ir lauktas debiutinis merginų grupės albumas. Tiesa, vos parduotuvių lentynose atsidūrusi naujųjų kompaktinių plokštelių siunta grupės gerbėjų buvo išgraibstyta akimirksniu. „Kiek žinau, pirmąją mūsų debiutinio albumo tiražą išpirko labai greitai. Dabar teks pasirūpinti dar viena”, – LŽ teigė „69 danguje” atlikėja Nijolė Pareigytė-Neli.

Ilgai lauktas

Radijo stoties „Radiocentras” apdovanojimuose geriausiomis metų debiutantėmis pripažintos merginos šiek tiek apgailestauja, kad debiutinio albumo leidyba kiek užtruko. „Norėjome, kad pirmasis mūsų albumas skambėtų nepriekaištingai, todėl ilgai įrašų studijoje tobulinome jo skambesį. Nenorėjome, kad tai taptų tik kelių mūsų jau hitais tapusių dainų „Vasara” ir „9 danguj” albumu, tad iš visos krūvos kūrinių į plokštelę įrašėme „pačių pačiausias” dainas”, – pasakojo seksualiosios „69 danguje” merginos Karina, Neli ir Ingrida.

Vis dėlto nedaug trūko, kad debiutinis albumas nebūtų išvydęs dienos šviesos. Mat kartu merginos buvo užverstos pasiūlymų koncertuoti, o ir gyvenimo tempas, kai tapo populiarios, buvo tiesiog beprotiškas. „Vienu metu nuo viso to buvome taip pavargusios, jog norėjome pasakyti „stop!” Tačiau gerbėjų dėmesys mums suteikė jėgų įveikti šią krizę. Dabar mes vėl trykštame ryžtu ir esame kupinos naujų idėjų”, – tikino N.Pareigytė.

Atlikėjos pasakojo, kad po debiutinio albumo pasirodymo daugiausia dėmesio skirs savo koncertams, ne vieną netgi žada paversti nedideliu, bet įspūdingu spektakliu. Merginos prisipažino, kad tai, ką netrukus išvys žiūrovai, bus šis tas naujo, dar nematyto.

Vilios nauju aromatu

Gundančiu kvapu dvelkiantis naujausių dainų albumas – ne vienintelė džiugi žinia „69 danguje” gerbėjams. Pavasarį Lietuvoje turėtų pasirodyti ir vardiniai merginų grupės kvepalai „69 danguje Classic”. Jie išsiskirs lengvomis, gaiviomis gėlių, muskato ir kitų sudedamųjų dalių natomis. Merginos tikino, kad naujieji kvepalai bus kokybiški, tai nebus paprastas tualetinis vanduo.

„Dar praėjusiais metais specialiai vykau į Vokietiją, susitikau su būsimais kvepalų kūrėjais. Gamintojai mums iš viso atisiuntė apie 50 skirtingų kvepalų mišinių, iš jų bendru sutarimu išsirinkome penkis labiausiai patikusius aromatus. Pirmąją „69 danguje Classic” seriją turėtų sudaryti apie 5-10 tūkst. kvepalų buteliukų, kurie prekybos vietose pasirodys jau šį pavasarį”, – sakė šviesiaplaukė N.Pareigytė.

Planuojama, kad 50 mililitrų kvepalų buteliukas Lietuvoje kainuos apie 69 litus. Kaip anksčiau grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas yra sakęs, naujieji kvepalai galėjo kainuoti brangiau, tačiau vėliau buvo nutarta kainos nedidinti. „Orientuojamės į jaunesnę auditoriją, kuriai nebūtų per brangu”, – paaiškino E.Bžeskas.

Kiek atsikvėpęs nuo švenčių maratono visas „69 danguje” kolektyvas jau galvoja apie nusipelnytas atostogas kartu. N.Pareigytė teigė, kad kol kas yra svarstoma, kur keliauti. „Dar tvirtai nenusprendėme – ar keliausime į Tailandą, ar pasirinksime kruizą po Viduržemio jūrą. Svarbiausia, kad tai bus pirmos mūsų bendros atostogos per visą „69 danguje” karjerą”, – džiūgavo seksualioji Neli.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

6 atsiliepimai į "„69 danguje”: ir albumas, ir kvepalai"

  1. Ieva

    man patinka visos 69danguje merginos!jus geriausios!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉

  2. Dina

    Labai smagu, kad jau išleidote taip seniai lauktą debiutinį albumą. Tikiuosi jis bus sekmingas 😉

  3. migle*-

    gera grupe cool be kurios as nebegaleciau gyven ti 😳 😀

  4. dziuste

    jus pacios geriauses 😉

  5. Goda Sabutyte

    o…Labai grazus komentarai. Malonu skaityte. 🙂

  6. gabe

    nius ita grupe man is visu lietviu grupiu pati geriausia 😉 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.