Aplaidiems Kauno komunalininkams kapojamos galvos

Kauno miesto valdžia imasi priemonių suvaldyti transporto chaosą, kuris kilo pradėjus veikti Aleksoto mazgo transporto sistemai ir uždraudus kairįjį posūkį nuo tilto. Dėl chaoso gatvėse nuo pareigų nušalintas Miesto ūkio departamento vadovas Ramūnas Noreika.
Antradienį Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vygantas Gudėnas įteikė raštą laikinai einančiam Miesto ūkio departamento direktoriaus pareigas Ramūnui Noreikai dėl jo nušalinimo nuo einamų pareigų, rašo „Lietuvos ryto” priedas „Laikinoji sostinė”.

Kauno meras Andrius Kupčinskas jau tris savaites nuolat gauna kauniečių skundų dėl transporto kamščių, susidarančių uždarius kairįjį posūkį iš Aleksoto tilto pusės.

Miesto vadovas ne vieną kartą reikalavo, kad Komunalinio skyriaus vadovai spręstų šią problemą. Nesulaukęs jokio sprendimo, antradienį pats nuvyko prie Aleksoto tilto, kad kartu su specialistais įvertintų susidariusią padėtį.

„Esu tikras, jog kairįjį posūkį į Aleksotą reikia sugrąžinti, kol dar neatlikti visi projekte numatyti darbai. Pareikalavau, kad darbus atliekanti bendrovė „Kamesta” nutrauktų apvadų klojimo darbus, nes paklojus apvadus ir suformavus apylankos erdvę, bus sunku atstatyti kairįjį posūkį”, – sakė meras.

Jis įsitikinęs, jog kairysis posūkis tikrai netrukdytų eismo saugumui, bet panaikintų iškilusius keblumus.

A.Kupčinskas įtaria, jog kai kurie savivaldybės valdininkai buvo suinteresuoti, kad kairysis posūkis nebūtų atnaujintas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.